Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα ήθελε να αναλάβει την εθνική Γερμανίας ο Klopp»

«Θα ήθελε να αναλάβει την εθνική Γερμανίας ο Klopp»

Ο ατζέντης του Jurgen Klopp, Marc Kosicke, μίλησε για το επαγγελματικό μέλλον του πελάτη του, τονίζοντας πως ο Γερμανός τεχνικός είναι ιδιαίτερα χαρούμενος στο Liverpool και δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2022. Ωστόσο, κατέστησε σαφές πως μεγάλη φιλοδοξία του Klopp είναι να αναλάβει την Εθνική ομάδα της Γερμανίας κάποια στιγμή στο μέλλον:

«Ο Jurgen είχε πει κάποια στιγμή πως θα ήθελε να αντικαταστήσει τον Joachim Low στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας. Αλλά έχει συμβόλαιο με τη Liverpool έως το 2022 και η ομάδα θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία τους. Όπως έχω ξαναπεί ο Klopp νιώθει πολύ άνετα στο Liverpool, θαυμάζει την ομάδα και θεωρεί πως βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Ο κόσμος της ομάδας τον εκτιμάει πολύ και με την κατάκτηση του Champions League ικανοποιούνται και οι φιλοδοξίες του για την κατάκτηση τίτλων.»

Από την μεριά του ο Tom Werner, chairman της Liverpool, τόνισε πως η διοίκηση είναι πολύ ικανοποιημένη από το έργο του Γερμανού τεχνικού, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Klopp ενδιαφέρεται να προπονήσει την Εθνική Γερμανίας μελλοντικά.
Ο Klopp ενδιαφέρεται να προπονήσει την Εθνική Γερμανίας μελλοντικά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com