Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O’Connell: « Είμαι Liverpool από μικρός, όνειρο να παίξω στην ομάδα »

O’Connell: « Είμαι Liverpool από μικρός, όνειρο να παίξω στην ομάδα »

Το μεγάλο του όνειρο αποκάλυψε ο αμυντικός της Sheffield United, Jack O’Connell σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports, καθώς δήλωσε πως είναι μεγάλος οπαδός της Liverpool και έχει ως όνειρο να αγωνιστεί μια μέρα με την Κόκκινη φανέλα.

Ο 25χρονος ρωτήθηκε για τη Liverpool και το παιχνίδι των δύο ομάδω την Πρωτοχρονιά:

“ Όλη μου η οικογένεια είναι οπαδοί της Liverpool, οπότε περιμέναμε να δούμε πότε θα θα παίξουμε εναντίον της και τελικά αυτό θα γίνει την Πρωτοχρονιά. Θα είναι μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα και την οικογένειά μου. ”

“ Είμαι ένας πολύ μεγάλος οπαδός της Liverpool και ήμουν στον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη κόντρα στην Tottenham. Δεν μπόρεσα όμως να το απολαύσω όσο θα ήθελα, γιατί έπρεπε να αναλύσω τους δύο αντιπάλους για την επόμενη σεζόν. Ήταν πολύ σπουδαία στιγμή, όταν είδα τον Jordan Henderson να σηκώνει το τρόπαιο. Θα ήθελα να ήμουν στη θέση του, κάποια μέρα. ” Συμπλήρωσε ο O’Connell.

“ Φυσικά και είμαι χαρούμενος στην Sheffield United, υπέγραψα και νέο συμβόλαιο και ποτέ δεν έχω σκεφτεί να φύγω από την ομάδα. Το όνειρό μου όμως από παιδί ήταν να παίξω στη Liverpool. Ποτέ δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση, αλλά αν υπάρξει στο μέλλον δεν θα είναι καθόλου εύκολο να την απορρίψω. ”

Από μικρός οπαδός της Liverpool ο O’Connell.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com