Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκησε στην πρεμιέρα του Copa Africa η Αίγυπτος του Mo Salah! (Vid)

Νίκησε στην πρεμιέρα του Copa Africa η Αίγυπτος του Mo Salah! (Vid)

Ξεκίνησε χθες το βράδυ το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και στην πρεμιέρα αγωνίστηκε η Αίγυπτος του Mohamed Salah με αντίπαλο την Ζιμπάμπουε. Οι Φαραώ μάλιστα επικράτησαν με 1-0 με το τέρμα του Trezequet από το πρώτο ημίχρονο.

Ο άσος της Liverpool αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει ή να μοιράσει κάποια ασίστ, αλλά είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, ωστόσο νικήθηκε από την τερματοφύλακα της Ζιμπάμπουε, Edmore Sibanda δεν κατάφερε να διπλασιάσει το προβάδισμα της χώρας του. Ο φορ των Reds απείλησε επίσης στο 30’ με ένα καλό σουτ, το οποίο όμως μπλοκαρίστηκε σωστά από τον keeper των φιλοξενούμενων.

Η συνολική παρουσία του Mo ήταν πολύ θετική και έψαξε το γκοκ καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Πλέον, η Αίγυπτος βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της με 3 βαθμούς και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει το Κονγκό και την Ουγκάντα.

Το ματς πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο και στο γήπεδο βρέθηκε συνολικά 75.000 κόσμος, για να παρακολουθήσει από κόντα την προσπάθεια των Φαραώ.

Με το δεξί η Αίγυπτος του Mo Salah.

Η διοργανώτρια, Αίγυπτος θα κοντραριστεί την ερχόμενη Τετάρτη με το Κονγκό για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων στις 22:00 ώρα Ελλάδος και στις 30 του μηνός με την Ουγκάντα.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com