Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άλλο ένα ‘γκολ’ για τον Ian Rush!

Άλλο ένα ‘γκολ’ για τον Ian Rush!

O θρυλικός πρώην παίκτης των Κόκκινων, Ian Rush που παραμένει πρώτος στη λίστα των επιθετικών της ομάδας με 346 τέρματα κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα!

Ο Ian Rush , ο οποίος είχε έρθει στη Liverpool από την Chester-ομάδα της 3ης Κατηγορίας κατάφερε να δημιουργήσει αυτό το αξεπέραστο ρεκόρ ως τώρα, σε δύο περιόδους στο Anfield, με το διάλειμμα που είχε παίζοντας τη σαιζόν 1987/88 για την Juventus, ενώ όταν έφυγε οριστικά το 1996 είχε στη βαλίτσα του τα μετάλλια από 5 Πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα Αγγλίας, 5 League Cups και 2 Champions Leagues (European Cups τότε).

Για 8 σαιζόν επίσης ήταν ο κορυφαίος στον πίνακα των scorers για τη Liverpool, ενώ το 1984 που ήταν η καλύτερη χρονιά του στην ομάδα, κέρδισε το Χρυσό Παπούτσι με 32 τέρματα, πετυχαίνοντας συνολικά 47 τέρματα σε όλους τους θεσμούς που συμμετείχε η ομάδα.

Στα 57 του χρόνια, πρεσβευτής πλέον της ομάδας ,έδειξε ότι η ικανότητα του κυνηγού δεν τον εγκατέλειψε.

Ευρισκόμενος στις Ηνωμένες Πολιτείες για να προωθήσει την tour των Κόκκινων εκεί τον επόμενο μήνα, δέχθηκε την πρόκληση να πετάξει την πρώτη μπαλιά ως pitcher στο τοπικό ντέρμπι των Chicago Cubs εναντίον των White Sox -κάτι σαν το Merseyside Derby, στον αγώνα του Major League Baseball, στο ιστορικό Wrigley Field ballpark!

Ο Rush πέταξε την μπαλιά εκ μέρους των Cubs και κατάφερε να σκοράρει με εντυπωσιακό αριστερό χτύπημα στέλνοντας τη μπάλα στον Rowan Wick των Cubs.

Ένα ακόμη γκολ για τον Ian Rush.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com