Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Keita: « Ο Klopp γνωρίζει πως να βοηθά τους παίκτες »

Keita: « Ο Klopp γνωρίζει πως να βοηθά τους παίκτες »

Μιλώντας στο Goal.com, ο Naby Keita, εξήγησε πως ο Jurgen Klopp άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του, απ’ όταν ήρθε στη Liverpool, ενώ υπογράμμισε την επιθυμία του να κατακτήσει τον τίτλο της Premier League με τους Κόκκινους.

Ο διεθνής με τη Γουινέα παίκτης που ήρθε το προηγούμενο καλοκαίρι στο Anfield, από την RB Leipzig, αντί του ποσού των 52 εκατομμυρίων λιρών, ΄έπιασε’ μερικές εντυπωσιακές αποδόσεις στα πρώτα παιχνίδια της καριέρας του στη Liverpool ,αν και έχασε στη συνέχεια τη θέση του ως βασικού στο κέντρο της ομάδας.

Κατάφερε να κερδίσει και πάλι τη θέση του στην ενδεκάδα στους λίγους τελευταίους μήνες της σαιζόν, τραβώντας και πάλι τα βλέμματα πάνω του, αλλά ο τραυματισμός του στον αγώνα με την Barcelona, τον ανάγκασε να ολοκληρώσει απότομα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Γουινέας για το Africa Cup of Nations και εξήγησε πως προσαρμόσθηκε στην αλλαγή τακτικής που εφάρμοσε στο παιχνίδι του ο Jurgen Klopp.

«Ο Klopp γνωρίζει πως να μεταχειρίζεται τους παίκτες και να τους βοηθά στο να βελτιωθούν, αφού μιλά με τον καθένα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.» είπε.

«Μπορεί να σε κάνει να δώσεις ότι έχεις και δεν έχεις στον αγωνιστικό χώρο και ακόμα περισσότερα και ελπίζω να προσέξατε πόσο πολύ βοήθησε τους Mohamed Salah και Sadio Mane.»

«Ελπίζω να συμβεί το ίδιο και με μένα στην σαιζόν που έρχεται.»

«Στην Leipzig έπαιζα ως playmaker, έχοντας περισσότερη ελευθερία με τη μπάλα, μοιράζοντας πάσες στους επιθετικούς και στους ακραίους , ενώ μπορούσα να προωθηθώ κι εγώ και να σκοράρω.»

«Στη Liverpool έχουμε περισσότερους επιθετικούς παίκτες όπως τους Salah, Mane και Firmino, οι οποίοι μπορούν να καυχώνται για τον μεγάλο αριθμό τερμάτων που πετυχαίνουν μεταξύ τους.»

«Στην πρώτη μου χρονιά λοιπόν εδώ έπρεπε να προσαρμοστώ με την ομάδα αλλά και τους ρυθμούς της Premier League.»

Αν και ο τραυματισμός του στην εκτός έδρας ήττα των Κόκκινων με 3-0 από την Barcelona την 1η Μαίου, σηματοδότησε ένα μάλλον απογοητευτικό τέλος στη σαιζόν του, σε προσωπικό επίπεδο- ειδικά σε μια περίοδο που βρισκόταν σε καλή φόρμα, ο Keita, αρνείται να αφήσει αυτήν την ανάμνηση να χαλάει τη διάθεση του, ειδικά μετά την κατάκτηση του Champions League, στον πρώτο του χρόνο στην ομάδα, ενώ δηλώνει πανέτοιμος για την ‘επίθεση’ και προς την κατάκτηση και του Πρωταθλήματος.

«Κερδίσαμε το Champions League για πρώτη φορά μετά το 2005, ενώ κυνηγήσαμε το πρωτάθλημα ως το τέλος, οπότε ήταν μια καλή σαιζόν για την ομάδα αλλά και για μένα που συμμετείχα σε αυτήν την πορεία.» συνέχισε.

«Όπως είπα και πριν αυτή η χρονιά ήταν για μένα περίοδος προσαρμογής και ελπίζω του χρόνου να βοηθήσω την ομάδα μου περισσότερο και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.» ολοκλήρωσε ο Keita.

Naby Keita, Mo Salah και Sadio Mane στη νίκη επί της Huddersfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com