Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υποψήφιοι για το Golden Boy Award 3 παίκτες της Liverpool!

Υποψήφιοι για το Golden Boy Award 3 παίκτες της Liverpool!

Για ακόμη μια χρονιά η Liverpool έχει υποψήφιους παίκτες για το βραβείο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών, Golden Boy Award, το οποίο δίνεται από το Ιταλικό, Tuttosport.

Πέρυσι ήταν ο Trent Alexander-Arnold, που είχε φτάσει μέχρι την τελική πεντάδα, ενώ φέτος στους 100 αρχικούς υποψήφιους βρίσκονται οι Rhian Brewster, Ben Woodburn και Kamil Grabara.

Το περσινό βραβείο το είχε κερδίσει ο στόπερ του Ajax, Matthijs De Ligt. Τον νικητή επιλέγουν δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα μέσα του κόσμου, όπως η Marca, η Telegraph, η Bild και η A Bola.

Ο Trent Alexander-Arnold δεν βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους, καθώς θα έχει κλείσει τα 21, όταν θα δοθεί το βραβείο.

Πέρυσι από τη Liverpool ήταν ξανά υποψήφιος ο Ben Woodburn μαζί φυσικά με τον Trent, αλλά και τον Herbie Kane.

Φέτος ο Ben Woodburn επιλέχθηκε ξανά ανάμεσα στους 100, αν και δεν είχε μια καλή σεζόν με την Sheffield United. Αντίθετα, καλές εμφανίσεις πραγματοποιήσε ο Πολωνός τερματοφύλακας, Kamil Grabara στην Aarhus, στην οποία και αγωνίστηκε ως δανεικός στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Από την άλλη, ο Rhian Brewster μέσα στο 2019 ξεπέρασε πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του και πήρε λεπτά συμμετοχής με την Under 23 των Reds, ενώ βρέθηκε και στον πάγκο στον τελικό του Champions League κόντρα στην Tottenham και στον ημιτελικό του Anfield εναντίον της Barcelona. Το μέλλον του ανήκει και αναμένεται λαμπρό.

Το μέλλον ανήκει στον Brewster.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com