Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jan Molby: « Ο Henderson θα μείνει στην Ιστορία ως θρύλος της Liverpool »

Jan Molby: « Ο Henderson θα μείνει στην Ιστορία ως θρύλος της Liverpool »

H συνέπεια αλλά και η ανιδιοτέλεια που επέδειξε ο Jordan Henderson κατά τη διάρκεια της καριέρας του στους Κόκκινους, τον καθιστούν ως έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες που πέρασαν από το Anfield, σύμφωνα με τον Jan Molby.

H εικόνα του Henderson να σηκώνει το τρόπαιο του Champions League, ως αρχηγός, στο Estadio Metropolitano, αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για 8 σαιζόν αφοσιωμένης υπηρεσίας!

«Συχνά δεν εκτιμούμε πόσο σπουδαίοι είναι τέτοιοι άνθρωποι» είπε ο Μεγάλος Δανός, που τίμησε τη φανέλα των Κόκκινων από το 1984 ως το 1995 με 292 εμφανίσεις.

«Στην Liverpool Football Club είμαστε όμως περήφανοι για την ιστορία μας και αν κοιτάξεις προς τα πίσω τις μεγάλες ομάδες του παρελθόντος, θα αναγνωρίσεις σίγουρα τους μεγάλους παίκτες.»

«Ήταν όμως κι εκείνοι που βρίσκονταν εκεί κάθε εβδομάδα, που απέδιδαν κάθε εβδομάδα και που κατάφεραν τελικά να γίνουν μεγάλοι παίκτες.»

«Όταν θα φύγει ο Jordan, οι άνθρωποι θα κοιτάνε το κενό που θα αφήσει και θα λένε…’Oh wooow’ «.

To Champions League ήταν το πρώτο τρόπαιο που κατέκτησε ο Hnederson,από τότε που διαδέχθηκε τον Steven Gerrard ως αρχηγός των Κόκκινων τον Ιούλιο του 2015.

Και ο Molby αποδίδει τα εύσημα στον 28 χρονο με την επίμονη προσωπικότητα που υπηρετεί την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο.

«Είναι πολύ περισσότερο σημαντικό τώρα σε σύγκριση με την εποχή μου.»

«Ποτέ δεν σκεφτόμασταν τότε την σημασία των δυνατών χαρακτήρων στα αποδυτήρια γιατί νιώθαμε ότι δεν διαθέταμε κάτι άλλο πέρα από χαρακτήρες.»

«Ο Henderson δεν φοβήθηκε ποτέ την κριτική που του ασκήθηκε- και με αυτό εννοώ ότι απλά βγαίνεις έξω και κάνεις το παιχνίδι σου.»

«Μερικοί νιώθουν αναγκασμένοι να αλλάξουν το παιχνίδι τους, ενώ άλλοι λένε ‘μήπως θα πρέπει να πάρουμε κάποιον καλύτερο;’ «.

«Γι αυτό και ως παίκτης ποτέ δεν χτύπησα την πόρτα του manager. Όταν παίζεις, γνωρίζεις για ποιο λόγο είσαι στην ενδεκάδα, καθώς και τους λόγους για τους οποίους δεν είσαι, όταν συμβαίνει αυτό.»

«Η μεγαλύτερη επιδοκιμασία που μπορείς να έχεις ως παίκτης, είναι όταν ο manager συνεχίζει να σε επιλέγει.» ολοκλήρωσε ο Molby στο επίσημο site της ομάδας.

Jordan Henderson και Brian Henderson με το τρόπαιο του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com