Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Keita: « Δεν είμαι απόλυτα έτοιμος, αλλά θέλω να παίξω στο πρώτο ματς »

Keita: « Δεν είμαι απόλυτα έτοιμος, αλλά θέλω να παίξω στο πρώτο ματς »

Στη Γουινέα έφτασε από χθες το βράδυ ο Naby Keita, προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Γουινέας για το Copa Africa και σήμερα μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και εξήγησε πως δεν θέλει να χάσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της χώρας του στη διοργάνωση, αν και δεν είναι στο 100%.

Ο Keita ρωτήθηκε για το επίπεδο ετοιμότητάς του:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα συναντήσω τους συμπαίκτες μου στην Εθνική. Θέλω να ξεκινήσω από τώρα δουλειά, αν και δεν είμαι στο 100%, αλλά ακόμη και όταν έκανα προπονήσεις στο Liverpool, είχα ξεκινήσει τις ασκήσεις με την μπάλα. ” Είπε ο μέσος των Reds στο Guineefoot.info

“ Εφόσον είμαι εδώ, είμαι και έτοιμος να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα και θα δούμε τι θα συμβεί. Θέλω να διαβεβαιώσω τους οπαδούς, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή, πως θα είμαι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα της Γουινέας. Θέλω να αγωνιστώ και έχω μεγάλο κίνητρο. ”

Η Γουινέα του Naby Keita αντιμετωπίσει σήμερα (18:00) το Μπενίν, στις 16 του μηνός την Αίγυπτο του Mohamed Salah και κάνει πρεμιέρα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής το Σάββατο 22 Ιουνίου κόντρα στη Μαδαγασκάρη, στον αγώνα που ελπίζει να αγωνιστεί ο Naby.

Ο Naby Keita δεν θέλει να χάσει τον πρώτο αγώνα της Γουινέας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com