Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Southgate: “ Ο TAA είναι προορισμένος για μεγαλεία ”

Southgate: “ Ο TAA είναι προορισμένος για μεγαλεία ”

O Gareth Southgate.

Ο Trent Alexander-Arnold εντυπωσίασε και πάλι στον αγώνα της Εθνικής Αγγλίας που κρίθηκε στα penalties, για το Nations League, στο Guimaraes!

Η απόδοση του,μόλις μια εβδομάδα μετά τον Τελικό του Champions League, προκάλεσε θετικά σχόλια στα ΜΜΕ,με τον Gareth Southgate να εγκωμιάζει μάλιστα τον παίκτη του, λέγοντας ότι ο αμυντικός των Κόκκινων είναι ισάξιος του Beckham, στην πάσα και στις assists!

«Ήταν πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια του. Και η τεχνική του καθώς και οι σέντρες του ήταν φανταστικές.» είπε ο Southgate.

«Πρέπει να βελτιωθεί λίγο αμυντικά στο θέμα της θέσης και της επαγρύπνησης.»

«Σε μια σύντομη όμως καριέρα ως τώρα, είχε μερικές φανταστικές εμπειρίες. Έχει πάρει ένα πολύ καλό δρόμο.»

Ο Alexander- Arnold είναι ο πρώτος που μπορεί να δώσει φάλτσο στη μπάλα σαν τον Beckham, εντυπωσιάζοντας στην προπόνηση τον Southgate.

«Έχει τον δικό του τύπο ως παίκτης.» συνέχισε ο Southgate.

«Τις προάλλες στην προπόνηση πήγε στην άλλη μεριά του γηπέδου με έναν σάκο γεμάτο μπάλες. Έβαλε μία κάτω και την έστειλε με φάλτσο πάνω από το τείχος που είχαν ετοιμάσει οι υπόλοιποι στη γωνία της εστίας. Μετά έφυγε.»

«Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση στο σουτ ή στην πάσα και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα.»

Ο Southgate πιστεύει ότι ο παίκτης θα παραμείνει προσγειωμένος, γιατί προέρχεται από μια πολύ καλή οικογένεια και έχει και την σωστή καθοδήγηση του Jurgen Klopp ,ενώ θέλει και άλλοι παίκτες να τον χρησιμοποιήσουν ως παράδειγμα προς μίμηση.

«Η μητέρα του πέρασε από το ξενοδοχείο μας πρόσφατα και αν και την είχα συναντήσει ξανά μπορώ να πω ότι είναι μια θαυμάσια γυναίκα.»

«Νομίζω ότι όλοι στην οικογένεια του θεωρούν πως αποτελούν μέρος της οικογένειας της Εθνικής Αγγλίας.»

«Είχα ταξιδέψει μαζί του και στις Ηνωμένες Πολιτείες -όταν έπαιζε στην Under 17 και διαπίστωσα ότι είναι ένα θαυμάσιο παιδί.»

«Είναι πολύ περήφανος για τις ρίζες του και έχει δώσει πολλά στην κοινότητα που ζει. Ωρίμασε πολύ από τότε.»

«Είναι 20 χρονών, έχει παίξει σε δύο Τελικούς Champions League και είχε μια θαυμάσια αρχή στην καριέρα του.»

«Ο Klopp έδειξε μεγάλη πίστη σε αυτός, και τον κράτησε στην ομάδα της Liverpool, όταν πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές.»

«Ο παίκτης ανταπέδωσε την πίστη αυτή. Γνωρίζει την ποιότητα που φέρνει στην ομάδα της Liverpool και τον τρόπο με τον οποίο παίζει η ομάδα του, προκειμένου να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Η ποιότητα του μάλιστα να βγάζει μπαλιές στην πλάτη των αντίπαλων είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τη Liverpool.»

«Είναι σαν όλους τους νέους παίκτες, είναι θαυμάσιος και έχει έναν manager που πιστεύει πολύ σε αυτόν.»

«Αναγκάστηκε βέβαια να ζήσει και την εμπειρία της ήττας σε σημαντικούς αγώνες της Εθνικής. Αλλά θα τον ωφελήσουν.»

«Δεν προσπαθώ να δώσω δικαιολογίες για την ηλικία της ομάδας μου, από τη στιγμή που αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο.»

«Σίγουρα οι εμπειρίες που έζησαν μαζί μας τα τελευταία δύο χρόνια αλλά και οι αγώνες που έδωσαν σε υψηλό επίπεδο με τις ομάδες τους, θα βοηθήσουν τους παίκτες μου να γίνουν νικητές.» ολοκλήρωσε ο εκλέκτορας της Εθνικής Αγγλίας.

Ξεχώρισε τον Trent Alexander-Arnold ο Southgate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com