Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην προετοιμασία Arroyo και Awoniyi

Στην προετοιμασία Arroyo και Awoniyi

Ο Awoniyi με τη φανέλα της Mouscron, στη διάρκεια της προπέρσινης σεζόν.

Σε λίγοτερο από ένα μήνα ξεκινάει η προετοιμασία της Liverpool και όπως όλα δείχνουν οι Reds θα έχουν δύο παίκτες έκπληξη στην καλοκαιρινή τους προετοιμασία. Ο ένας είναι ο Anderson Arroyo και ο άλλος ο Taiwo Awoniyi.

Ο Jürgen Klopp αναμένεται να στερηθεί τη βασική του επιθετική τριάδα τουλάχιστον για το μεγάλο μέρος της προετοιμασίας, διότι ο Bobby Firmino θα αγωνιστεί στο Copa America με την Εθνική Βραζιλίας και αν φτάσει στον τελικό θα βρίσκεται σε δράση μέχρι και την Κυριακή 7 Ιουνίου, ενώ οι Mohamed Salah και Sadio Mane θα πάρουν μέρος στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Αίγυπτο και την Σενεγάλη αντίστοιχα, το οποίο ολοκληρώνεται στις 19 Ιουλίου.

Για τον λόγο αυτό, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Liverpool θα συμμετάσχουν οι Awoniyi και Arroyo. Ο τελευταίος αγωνίστηκε σε ολόκληρη τη σεζόν στην Βελγική Gent, ενώ ο Awoniyi είχε ένα αποτυχημένο πέρασμα από την ίδια ομάδα στο πρώτο μισό της σεζόν πριν ξεχωρίσει στο δεύτερο με την Royal Excel Mouscron.

Ο Arroyo (19) επίσης αγωνίστηκε με την Εθνική Κολομβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 ετών το φετινό καλοκαίρι και κάτα πάσα πιθανότητα θα παραχωρηθεί ξανά δανεικός την ερχόμενη σεζόν.

Αμφότεροι δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια εργασίας, για να παραμείνουν στη Liverpool και να αγωνιστούν τη νέα σεζόν, αλλά μπορούν να πάρουν κανονικά μέρος στην προετοιμασία σε Αγγλία, Αμερική και Γαλλία.

Η προετοιμασία των Reds αναμένεται να ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Arroyo και Awoniyi αγωνίστηκαν στην Gent στο πρώτο μισό της σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com