Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Από τα ημιτελικά του Club World Cup η Liverpool

Από τα ημιτελικά του Club World Cup η Liverpool

Θα πάρει τελικά μέρος στο Fifa Club World Cup η Liverpool, καθώς η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά και το 2019 και το 2020 στο Κατάρ, όπως αποφασίστηκε επίσημα στο συνέδριο της Fifa στο Παρίσι.

Το Κατάρ ορίστηκε ως η διοργανώτρια χώρα, προκειμένου να γίνει ένα τεστ πριν διοργανώσει την μεγαλύτερη διοργάνωση, το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχει και η πρωταθλήτρια της χώρας του Κατάρ, Al Sadd, της οποίας προπονητής είναι ο πρώην παίκτης της Barcelona, Xavi.

Οι Reds θα ξεκινήσουν την πορεία τους στο Club World Cup από τα ημιτελικά, όπως συμβαίνει με τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Εκτός από την Al Sadd, το εισιτήριο τους έχουν ήδη εξασφαλίσει οι Esperans, Monterrey και Hienghene Sport, ενώ αναμένουμε τους νικητές του Aσιατικού Champions League και του Copa Libertadores.

Πάντως, η Fifa δεν έχει ενημερώσει προς το παρόν τη Liverpool σχετικά με τις ημερομηνίες της διοργάνωσης, αλλά δεδομένα θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο.

Θυμίζουμε, πως τον περσινό Δεκέμβρη οι Reds έδωσαν 8 αγώνες για την Premier League και έναν κρίσιμο για το Champions League κόντρα στη Napoli.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, Hassan Al Thawadi έκανε τις εξής δηλώσεις στο Παρίσι:

“ Ανυπομονούμε να διοργανώσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Έχουμε όμως μπροστά μας δύο Club World Cups και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα είναι ένα σημαντικό τεστ για το Κατάρ. ”

“ Όλοι θα είναι ευπρόσδεκτοι στο Κατάρ και θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε στη χώρα μας. Θα απολαύσετε την διοργάνωση. ”

Οι Reds θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο στο Κατάρ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com