Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: « Ήταν απίστευτο, ευγνώμων που παίζω για τον Klopp »

Gomez: « Ήταν απίστευτο, ευγνώμων που παίζω για τον Klopp »

Για την τεράστια επιτυχία της ομάδας να κατακτήσει το Uefa Champions League το βράδυ του Σαββάτου και για τον προπονητή των Reds, Jürgen Klopp μίλησε ο Joe Gomez, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του τελικού και κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο με την κόκκινη φανέλα.

Ο Gomez εκθείασε τον Γερμανό τεχνικό και μίλησε για τη νίκη της Liverpool επί της Tottenham στον τελικό:

“ Αυτό που συνέβη ήταν το σωστό (η κατάκτηση του Champions League). Όλοι εμείς οι παίκτες χρωστάμε πολλά στον προπονητή μας. Για εμένα προσωπικά έχει κάνει πολλά και το ίδιο ακριβώς πιστεύουν και οι υπόλοιπο παίκτες της ομάδας. ”

“ Είναι ένας υπέροχος προπονητής και είμαι ευγνώμων που αγωνίζομαι για εκείνον. Μας δίνει μια απίστευτη ενέργεια. Δεν είναι μόνο οι τακτικές του, είναι εκείνος ως άτομο. Έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχεση μαζί του. ” Πρόσθεσε ο Joe Gomez.

“ Γι’ αυτό θέλω να παίζω για εκείνον και να πανηγυρίζω με εκείνον. Ο Klopp είναι ο λόγος να πανηγυρίσουμε. Είναι πολύ ξεχωριστός. Μας δίνει πάρα πολλά και μας δείχνει κάθε μέρα τι σημαίνει να παίζεις για αυτή την ομάδα. Είμαι πολύ νέος ακόμα και είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω προπονητή. Είμαι πολύ τυχερός. ” Ολοκλήρωσε ο Gomez.

Οι Reds πανηγυρίζουν τη νίκη τους στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com