Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: « Ένιωσα περήφανος όταν το σήκωσε ο Henderson »

Gerrard: « Ένιωσα περήφανος όταν το σήκωσε ο Henderson »

gerrard

Για τον τελικό του Uefa Champions League, τη νίκη των Reds και τον Jordan Henderson μίλησε ο Steven Gerrard στον Paul Joyce και τους Times.

Ο Captain Fantastic δήλωσε πως ένιωσε περήφανος τη στιγμή, που ο Jordan Henderson σήκωσε στον ουρανό της Μαδρίτης το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά!

Ο Stevie για τον Jordan είπε τα εξής:

“ Ένιωσα περήφανος, όταν ο Jordan σήκωσε ψηλά το τρόπαιο του Champions League. Πολύ περήφανος που η Liverpool επέστρεψε στην κορυφή του Ευρωπαϊκού ποδόσφαιρο και ακόμα πιο περήφανος για τον εκείνον. Γνωρίζω πόσο σκληρά δουλεύει, τι θυσίες έχει κάνει και την πίεση που έχει διαχειριστεί όλα αυτά τα χρόνια. ”

“ Ο Jordan είναι το παράδειγμα του τέλειου επαγγελμάτια. Είναι ένα παράδειγμα για τον τρόπο ζωής του, τις ώρες δουλειάς στο γυμναστήριο και όσα κάνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είναι καθόλου εγωιστής και πάντα βάζει τους συμπαίκτες του πάνω από εκείνον. Και πάνω από όλα είναι ένας κορυφαίος παίκτης. Τρέχει σε όλο το γήπεδο, είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια, του εμπιστεύεσαι την κατοχή, έχει καλή πάσα και τους τελευταίους μήνες ανεβαίνει περισσότερο και βοηθάει στο επιθετικό παιχνίδι της Liverpool. ”

“ Όταν πήρε μεταγραφή από τη Sunderland στη Liverpool ήταν ακόμη ένα μικρό παιδί. Ήμουν πάντα δίπλα του και έτοιμος να τον βοηθήσω, αλλά όσα έχει καταφέρει είναι με σκληρή δουλειά και του αξίζει όλη η αναγνωρισιμότητα που παίρνει. ” Πρόσθεσε ο Steven Gerrard.

“ Η νίκη στον τελικό θα του αλλάξει τη ζωή. Όλος ο κόσμος θα θέλει να του δώσει το χέρι του και θα μιλάει για τη Μαδρίτη από εδώ και πέρα. ”

“ Είμαι σίγουρος πως μπορεί να γίνει καταλυτικός στις επιτυχίες της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Ο Jürgen και οι παίκτες του θα παλέψουν για όλα τα τρόπαια και την επόμενη σεζόν. Είμαι σίγουρος. ”

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com