Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπογράφει νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο ο Jürgen Klopp!

Υπογράφει νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο ο Jürgen Klopp!

Για πάντα στο Anfield και για πάντα στη Liverpool μένει ο Jürgen Klopp! Μόλις δύο ημέρες μετά την κατάκτηση του Uefa Champions League στη Μαδρίτη, ο Γερμανός τεχνικός είναι έτοιμος να υπογράψει νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει για πάντα στον πάγκο των Reds!

Ο Klopp με το τρέχον του συμβόλαιο (ολοκληρώνεται το 2022) λαμβάνει 7 εκατομμύρια λίρες το χρόνο και το ποσό αναμένεται να αυξηθεί κατά 3 εκατομμύρια, δηλαδή θα φτάσει τα 10 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο.

Η ακριβής διάρκεια του νέου συμβολαίου που θα υπογράψει ο Γερμανός δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά είναι δεδομένο πως θα είναι πολυετές.

Ο πρόεδρος της Liverpool, Tom Werner μίλησε για τον Γερμανό στο LFCTV κατά τη διάρκεια του γύρου του θριάμβου της ομάδας:

“ Οι παίκτες αντιπροσώπευαν όλους τους οπαδούς της Liverpool, όταν πέταξαν στον αέρα τον Jürgen μετά τη νίκη μας στον τελικό. Όσοι γνωρίζουν ποδόσφαιρο, εκτιμούν την δουλειά του. ”

“ Ο Jürgen είναι ένας υπέροχος προπονητής, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι πως είναι ένας σεμνός άνθρωπος και είναι χαρούμενος αυτή τη στιγμή, γιατί γνωρίζει πόση χαρά έδωσε στους οπαδούς μας με την νίκη στον τελικό.

Έκανε και ο Klopp δηλώσεις στο LFCTV μετά την λήξη των πανηγυρισμών:

“ Δεν ξέρω ακριβώς πόσοι άνθρωποι μένουν στο Liverpool, όμως μου φαίνεται πως δεν υπάρχει αρκετός χώρος για τους οπαδούς των άλλων ομάδων. Είναι απίστευτο. Αν είσαι μικρό παιδί, ποια ομάδα θα υποστηρίξεις; ”

“ Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές πέρα της Liverpool. Μπορείς να δεις στα μάτια τους, πόσα πολλά σημαίνει η νίκη μας για εκείνους.”

Klopp και Henderson με την κούπα του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com