Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Henderson αφιέρωσε το Champions League στον πατέρα του που νίκησε τον καρκίνο

Ο Henderson αφιέρωσε το Champions League στον πατέρα του που νίκησε τον καρκίνο

Ξεχωριστή ήταν η προχθεσινή κατάκτηση του Uefa Champions League για τον αρχηγό της Liverpool, Jordan Henderson και για τον πατέρα του, Brian, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια είχε παλέψει με τον καρκίνο και βγήκε νικητής!

Ο πρώην αστυνομικός, Brian Henderson είχε διαγνωστεί με καρκίνο του φάρυγγα πριν από 6 χρόνια, το 2013 και κατάφερε να τον νικήσει. Η οικογένεια του αρχηγού των Reds είχε περάσει πολύ δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της μάχης του Brian με τον καρκίνο και ο Jordan δεν επισκεπτόταν τον μπαμπά του όσο καιρό εκείνος αντιμετώπιζε τον καρκίνο.

Ήταν επιθυμία του ίδιου του πατέρα του, προκειμένου να συγκεντρωθεί ο διεθνής μέσος μόνο στη Liverpool και στους αγώνες της.

Ο Hendo δεν είχε μιλήσει ποτέ δημόσια για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του, όμως η αγκαλία τους το βράδυ του Σαββάτου, μετά τη λήξη του τελικού με την Tottenham, άξιζε όσο χίλιες λέξεις.

Η αφίερωση του Jordan στον πατέρα του, Brian:

“ Στον πατέρα μου (απάντησε ο Hendo στην ερώτηση, αν θέλει να αφιερώσει κάπου το τρόπαιο), γιατί έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Όχι μόνο εκείνος, αλλά και ολόκληρη η οικογένειά μου. Είμαι σίγουρος, πως είναι πολύ περήφανος που μας είδε να κερδίζουμε τον τελικό και το τρόπαιο. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έκανα να χαμογελάσει. ”

“ Αυτός ο τίτλος σημαίνει πάρα πολλά για εμάς. Έχουμε περάσει πολλά ως ομάδα και με αρκετά πισωγυρίσματα. Επιτέλους κατακτήσαμε έναν τίτλο. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα και θα το θυμάμαι για πάντα. ” Δήλωσε ο Henderson.

Ο πατέρας του Jordan, Brian παραχώρησε και εκείνος δηλώσεις στο Optus Sport:

“ Είχα πάει με τον γιό μου στον τελικό του 2003 του Old Trafford ανάμεσα σε Milan και Juventus και μόλις έπαιξε η μουσική του Champions League, μου είπε: “ Μπαμπά, θα παίξω και εγώ σε έναν τελικό Champions League μια ημέρα. ” Τώρα το έκανε ήδη δύο φορές και κέρδισε τη μια φορά. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος και γεμάτος συναισθήματα αυτή τη στιγμή. Αγκάλιασα την γυναίκα μου, την κόρη μου, τον γιό μου και όποιον βρήκα μπροστά μου! ”

Henderson και Lallana ευτυχισμένοι μετά την κατάκτηση του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com