Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: « Πλέον δεν χρειάζεται να πείσω τους παίκτες να έρθουν στη Liverpool »

Klopp: « Πλέον δεν χρειάζεται να πείσω τους παίκτες να έρθουν στη Liverpool »

Συνέντευξη στην Telegraph και στον θρύλο της Liverpool, Jamie Carragher παραχώρησε ο Jürgen Klopp και εξήγησε γιατί είναι πολύ πιο εύκολο πλέον να πείσει τους παίκτες μα αγωνιστούν στο Anfield σε σχέση με μερικά χρόνια πριν.

Ο Γερμανός μίλησε για την γιγάντωση της ομάδας και τις μεταγραφές:

“ Η Liverpool έχει εξελιχθεί από την πιο άσχημη κοπέλα του χωριού, που δεν τη θέλει κανένας σε ένα supermodel. Πλέον είμαστε μέσα στις πέντε ή στις έξι καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Δεν ξέρω πότε ξανά ήταν η Liverpool μέσα στις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, αλλά σίγουρα ήταν πριν πολλά χρόνια.”

“ Τώρα αν θέλω να κάνω μεταγραφές, δεν χρειάζεται να πείσω πλέον τους παίκτες να έρθουν στην ομάδα. Δεν είναι ανάγκη πλέον να τους εξηγήσω ποια είναι η Liverpool. Είναι ξεκάθαρο. Δέχθηκα πάρα πολλά μηνύματα μετά τα παιχνίδια με την Barcelona. Ποτέ δεν είχα τόσο πολλά. Όλοι ήταν έκπληκτοι με την εμφάνισή μας. Έλαβα πολλά κοπλιμέντα για την εμφάνισή μας. ” Είπε ο Klopp στον Carragher.

Ρωτήθηκε και για το Champions League:

“ Λατρεύω το Champions League και δεν θεωρώ πως πρέπει να υπάρξει κάποια αλλαγή στη διοργάνωση. Είναι όπως πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή. ”

“ Αντιμετωπίζεις πολλές δυνατές ομάδες και στον όμιλο μπορείς να βρεις απέναντί σου ομάδες, που μπορούν να σε εκπλήξουν, όπως ο Ερυθρός Αστέρας. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι μια μικρή ομάδα, έχει μεγάλη ιστορία, αλλά η σύγχρονη ιστορία των δύο ομάδων είναι κάπως διαφορετική. Μας κέρδισαν σε ένα πολύ καλό παιχνίδι. ”

“ Λατρεύω τα παιχνίδια του Champions League, τις νύχτες της διοργάνωσης και την προετοιμασία πριν τον αγώνα. Επίσης μου αρέσει πολύ να παίζουμε στο Anfield. Είναι ξεχωριστό. ”

Για τον μεθαυριανό τελικό κόντρα στην Tottenham:

“ Είναι αδύνατον να πω πως είναι 100% σίγουρο, ότι θα κερδίσουμε στον τελικό. Δεν γίνεται να το πω αυτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για τον αγώνα. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Από το 2013, όταν έφτασα στον τελικό με την Dortmund μέχρι τώρα που έχουμε 2019, έχω φτάσει σε 4 Ευρωπαϊκούς τελικούς. Δεν έχω κερδίσει κανέναν ως τώρα και όχι δεν αισθάνομαι χαρούμενος γι’ αυτό. ”

“ Ποτέ όμως δεν είχα φτάσει στον τελικό με καλύτερη ομάδα. Η Dortmund του 2013 ήταν καλή, αλλά η Bayern ήταν πιο έμπειρη. Στο τέλος η Bayern ήταν πιο τυχερή και επικράτησε με 2-1. Κανένα πρόβλημα με αυτό. Την χρειάζεσαι την τύχη. ”

“ Ο τελικός με τη Sevilla ήρθε στην πιο έντονη σεζόν της καριέρας μου. Μόλις 3 ημέρες μετά την τελευταία αγωνιστική της Premier League πήγαμε στη Βασιλεία για τον τελικό. Η Sevilla ήταν πιο έμπειρη από ότι εμείς. Πέρυσι αντιμετωπίσαμε την πιο έμπειρη ομάδα στον κόσμο, την Real Madrid. ”

“ Αυτός ο τελικός είναι διαφορετικός. Αν υπάρχει μια έμπειρη ομάδα, είμαστε εμείς. ”

Ο Mane πανηγυρίζει την ισοφάριση στον περσινό τελικό
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com