Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Virgil van Dijk εκφράζεται καθημερινά πως νιώθει στο Anfield

Ο Virgil van Dijk εκφράζεται καθημερινά πως νιώθει στο Anfield

  • Ο Virgil van Dijk στην συνέντευξη που έδωσε στο Liverpoolfc.com δεν αναφέρθηκε μόνο στην καταπληκτική πορεία της ομάδας του άλλα και στο δυναμικό των συμπαικτών του και τισ σχέσεις μεταξύ τους που τους δένουν με ισχυρους δεσμούς.
  • Υπάρχουν πολλοί αρχηγοί εθνικών ομάδων ανα μεταξύ σας και μοιάζει η Liverpool να είναι μια ομάδα ηγετών. Δίνεται ώθηση ο ένας στον άλλον…..
  • Αυτό νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο βασικά πράγματα όπως και να έχει το να λέμε ο ένας στον άλλον πόσο σημαντικός είναι. Όταν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ειπωθούν, νομίζω και αισθάνομαι ότι αυτό το γκρουπ των παικτών είναι ιδανικό. Ελπίζω να μείνουμε μαζί και να πετύχουμε πολλά ακόμα πράγματα για άλλα 4 με 5 χρόνια.
  • Αυτό είναι που καταλαβαίνεις όταν κοιτάς τον ηλικιακό μέσο όρο αυτής της ομάδας? Γιατί εκτείνεται από πολύ νέους μέχρι και τους έμπειρους έχοντας πολλούς παίκτες στην χρυσή εποχή των 27-28 όπου οι παίκτες ιστορικά φτάνουν στο απόγειο της επίδοσής τους…….
  • Ναι πράγματι νομίζω ότι το γκρουπ αυτό έχει τέλεια σύνθεση. Οι χαρακτήρες που διαθέτουμε στην ομάδα ταιριάζουν και επικοινωνούν και αυτό δουλεύει για την ώρα μια χαρά. Για οποιεσδήποτε προσθήκες παικτών γίνουν στο μέλλον νομίζω ότι ο σύλλογος γνωρίζει τον τρόπο να ξανά δουλέψει αυτό επίσης το ίδιο καλά.
  • Ο Divock Origi ήταν ένας από αυτούς τους σημαντικούς χαρακτήρες της ομάδας αυτήν την σεζόν. Μάλιστα σε πιάσαμε να τραγουδάς το τραγούδι του αυτό του Σαββάτο βράδυ την περασμένη εβδομάδα. Έδωσε απρόσμενες λύσεις σε μερικά απίστευτα παιχνίδια όταν τον χρειαστήκαμε…….
  • Είναι φανταστικό τραγούδι για να είμαι ειλικρινείς, μου αρέσει πολύ. Ζήτησα από τον Robo να μου πει τους στοίχους για τι δεν τους γνώριζα ούτε πριν. O Div είναι αυτός που είναι. Δουλεύει σκληρά είναι πολύ γρήγορος και έχει ποιότητες τέτοιες που κάνει τους αμυντικούς να δουλεύουν σκληρά για τα χρήματα τους. Είναι άψογος. Πρέπει να τον μάθω καλύτερα αυτήν τη σεζόν γιατί πέρσι ήταν δανεικός, και μιλάει και ολλανδικά που το κάνει ακόμα πιο εύκολο. Είναι καταπληκτικός τύπος και πολύ καλός παίκτης με μεγάλη σπουδαιότητα για μας αυτήν τη σεζόν και ποτέ δεν πρέπει να υποτιμηθεί.
  • Ο Joel Matip είναι άλλος ένας παίκτης της ίδιας σημασίας, έτσι δεν είναι? Περίμενε για την δικιά του στιγμή και οι δυο σας δένετε πολύ καλά…….
  • Δυστυχώς ο  Joel πάλευε με τραυματισμούς. Νομίζω ότι ήτανε ο αντίποδας του Joe(Gomez). Ο Joe ήταν πραγματικά καταπληκτικός μέχρι τον τραυματισμό του και ο Joel Matip συμπλήρωσε το κενό, ο Dejan Lovren επίσης όταν παίζει μαζί μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον Joel Matip που βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Ο τρόπος που αποδίδει είναι πραγματικά απίστευτος. Αν δείτε το 2 παιχνίδι ενάντια στην Barcelona θα διαπιστώσετε ότι η απόδοσή του στην έδρα μας ήταν κορυφαία. Αυτό βοηθάει τους πάντες και εγώ επίσης χαίρομαι να κάνω το ίδιο.
  • Στην προσωπική σου ιστορία αυτήν την χρονιά ονομάστηκες παίκτης της χρονιάς από τον PFA Players. Ο προπονητής ανάφερε κάποιες περιπτώσεις μεταγραφής σου σε οποιαδήποτε ομάδας στον κόσμο……. Αλλά αυτή είναι η σωστή επιλογή για σένα δεν είναι έτσι? Η Liverpool είναι η ομάδα σου τώρα…….
  • Ναι είναι σίγουρα η ομάδα μου, είμαι πολύ υπερήφανος που φοράω αυτήν την φανέλα κάθε μέρα. Υπάρχει ένας ακόμα λόγος που ήρθα εδώ-το πως όλοι ζουν γύρω απο την Liverpool,ζουν και πεθαίνουν για την ομάδα, θέλουν να κάνουν τα πάντα για μας,θα είναι εδώ και στις δύσκολες στιγμές. Όπως ακριβός θα είναι και στις χαρές μας. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας γνήσιος ποδοσφαιρικός σύλλογος και δεν υπάρχουν πολλοί σε αυτό το επίπεδο που ζουν και αναπνέουν μόνο για τον σύλλογο όπως σε εμάς. Ήταν μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πήρα και μέχρι τώρα έχει εξελιχθεί πολύ καλά για μένα.
Ο Virgil van Dijk για τους συμπαίκτες του β μέρος

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com