Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: « Η ομιλία του Klopp μας έκανε να πιστέψουμε στην ανατροπή »

Henderson: « Η ομιλία του Klopp μας έκανε να πιστέψουμε στην ανατροπή »

Για την επική ανατροπή των Reds στον ημιτελικό με την Barcelona μίλησε στη Daily Mail ο Jordan Henderson και εξήγησε πως ο Jürgen Klopp βοήθησε τους παίκτες του να πιστέψουν στην ανατροπή με την ομιλία του το πρωί στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Ο Klopp είχε αποκαλύψει από το προηγούμενο βράδυ, πως χρησιμοποίησε ένα ματς της Borussia Dortmund και συγκεκριμένα το Dortmund 2-0 Real Madrid του 2014 ως πηγή έμπνευσης για τους παίκτες του και ο Hendo επιβεβαίωσε πως η πρωινή ομιλία του Γερμανού προπονητή έκανε τη διαφορά.

Οι δηλώσεις του αρχηγού:

“ Η ομιλία του προπονητή του πρωί τα άλλαξε όλα. Είχαμε την καθιερωμένη μας συνάντηση στο Hope Street Hotel και μας είπε πως: Αυτό που πρέπει να κάνετε απόψε είναι απίθανο, αλλά επειδή είστε εσείς υπάρχει πιθανότητα να συμβεί. ”

“ Αυτό ήταν, μας έκανε να το πιστέψουμε για τα καλά. Όλη μέρα σκεφτόμουν το Anfield, την ατμόσφαιρα του γηπέδου και ότι ένα γρήγορο γκολ μπορεί να μας βοηθήσει και ίσως μπορεί να συμβεί. ”

“ Τελικά, τα πράγματα πήγαν τέλεια. Έπρεπε να είχα σκοράρει εγώ το πρώτο γκολ, αλλά τελικά ευτυχώς το έκανε ο Divock. Ποτέ δεν είχα ακούσει μια ατμόσφαιρα σαν εκείνη του Anfield μετά το 1-0. ”

Για τη δική του εμφάνιση στον αγώνα και πως πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη πρόσθεσε:

“ Σχεδόν δεν υπήρχε τρόπος να τελειώσω τον αγώνα. Είχα χτυπήσει στο πρώτο ημιχρόνο. Προσπάθησα όμως να αντέξω τον πόνο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου θα ήμουν καλά και θα έβγαζα το ματς. ” Δήλωσε ο Henderson.

“ Πήρα μερικά παυσίπονα και έκανα ποδήλατο για 10 λεπτά στο ημίχρονο, για να σταματήσει ο πόνος. ”

“ Όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου. Ήταν εντελώς διαφορετικό από τη Ρώμη πέρσι. ”

“ Πέρυσι ήπια απλά μια fanta, για να γιορτάσω την πρόκρισή μας στον τελικό. Τώρα μόνο νερό. Όταν γύρισα σπίτι προσπάθησα να κοιμηθώ, αλλά δεν γινόταν. ”

Ο Henderson ήταν απίστευτος κόντρα στην Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com