Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γιατί η Liverpool θα πετάξει για Μαδρίτη μια μέρα πριν τον τελικό

Γιατί η Liverpool θα πετάξει για Μαδρίτη μια μέρα πριν τον τελικό

Την Tottenham αντιμετωπίζει η Liverpool το Σάββατο στον μεγάλο τελικό του Uefa Champions League και οι Reds, όπως αποφασίστηκε θα πετάξει για Μαδρίτη μόλις μια ημέρα πριν το παιχνίδι με τους Spurs και όχι δύο, όπως συνηθίζεται και έπραξαν και πέρυσι για τον τελικό κόντρα στην Real Madrid.

Την συγκεκριμένη απόφαση την πήρε ο ίδιος ο Jürgen Klopp, γιατί θέλει οι παίκτες να του να προσεγγίσουν τον τελικό, όπως όλα τα υπόλοιπα φετινά Ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια.

Οι Reds και στα 3 εκτός έδρας (Napoli, Ερυθρός Αστέρας, Paris Saint-Germain) παιχνίδια του ομίλου και στα 3 knockout (Bayern Munich, Porto, Barcelona) έκαναν το ταξίδι μόλις μια ημέρα πριν και δεν προπονήθηκαν σε κανένα γήπεδο, πάρα μόνο στο προπονητικό τους κέντρο το, Melwood.

Αυτή τη φορά όμως η Liverpool θα προπονηθεί στο γήπεδο του τελικού, Wanda Metropolitano το απόγευμα της Παρασκευής, αμέσως μετά τη συνέντευξη τύπου του Γερμανού προπονητή στο γήπεδο της Atlético Madrid.

Από την άλλη, η Tottenham θα βρίσκεται στη Μαδρίτη από την Τετάρτη και θα προπονηθεί στο Wanda Metropolitano το βράδυ της Παρασκευής.

Οι Reds έχουν κερδίσει ήδη δύο φορές φέτος τους Spurs και θέλουν να το κάνουν ξανά το Σάββατο στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Ο Chamberlain στη σημερινή προπόνηση της Liverpool στο Melwood.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com