Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: « Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της καριέρας μου »

Alisson: « Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της καριέρας μου »

Για το πολύ μεγάλο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου, τον τελικό του Uefa Champions League μίλησε ο Alisson Becker στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και το χαρακτήρισε ως τον πιο μεγάλο της μέχρι τώρα καρίερας του και όχι άδικα.

Ο Alisson μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας στην Marbella και τον τελικό της Μαδρίτης:

“ Είχαμε 20 μέρες, για να προετοιμαστούμε για τον τελικό από την μέρα που ολοκληρώσαμε τη σεζόν στην Premier League. Δεν μπορώ να περιμένω, θέλω πολύ να αγωνιστώ σε αυτό το παιχνίδι. Είναι το μεγαλύτερο της καρίερας μου. ”

“ Κάνουμε μια καλή προετοιμασία και μπορούμε να συγκεντρωθούμε σε συγκεκριμένα πράγματα. Είναι πολύ θετικό που ήρθαμε εδώ (Marbella) μπορούμε να περάσουμε περισσότερο χρόνο όλοι μαζί και να μιλήσουμε πιο πολύ μεταξύ μας. ”

“ Έχουμε έναν πολύ καλό καιρό, τον καλύτερο καιρό, για να δουλέψει και να προπονηθεί κανείς. Δεν είναι ο καιρός που έχουμε συνηθίσει, όμως είναι αυτός που θα συναντήσουμε στη Μαδρίτη. Οπότε αυτό είναι καλό για εμάς. ”

Όσο για το χρυσό γάντι που κατάκτησε ο Βραζιλιάνος πρόσθεσε:

“ Ήταν πολύ μεγάλη τιμή για εμένα να κερδίσω ένα τόσο σπουδαίο βραβείο. Το βραβείο όμως ανήκει και στους συμπαίκτες μου, όχι μόνο σε εμένα. Δουλεύουμε όλοι μαζί να κρατάμα ανέπαφη την εστία μας. ” Δήλωσε ο Alisson.

Ο Alisson με το χρυσό γάντι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com