Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pique: « Δεν έχουμε ξεπεράσει τον εφιάλτη του Anfield »

Pique: « Δεν έχουμε ξεπεράσει τον εφιάλτη του Anfield »

Κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες έχουν περάσει από το Liverpool 4-0 Barcelona και ο Gerard Pique δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα, όπως δήλωσε σήμερα στην Ισπανική, El Pais, ενώ τον παρομοίασε και με τον αποκλεισμό του 2018 από τη Roma.

Ο Ισπανός ρωτήθηκε αν έχει ξεπεράσει τον αποκλεισμό του Anfield:

“ Είναι πολύ δύσκολο για την ψυχολογία μας, γιατί οι μέρες έχουν περάσει και ακόμα δεν έχουμε ξεχάσει την ήττα. Θα μας πάρει καιρό.”

“ Αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση, γιατί κάτι παρόμοιο μας συνέβη και πέρσι. Ήταν μια από τις βαριές μας ήττες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. ”

“ Ήταν ένας εφιαλτής και πρέπει να κάνουμε τα πάντα, ώστε να μην συμβεί ξανά. Πρώτα πρέπει να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη και να το διορθώσουμε, προκειμένουμε να φτάσουμε ξανά σε επιτυχίες στο Champions League. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα έχουν πάει λάθος. ”

Για το ματς ο Pique πρόσθεσε:

“ Το πρώτο γκολ ήρθε πολύ νωρίς και μας ήρθαν στο μυαλό οι εικόνες της Ρώμης. Μετά τα επόμενα δύο ήρθαν μέσα σε λίγα λεπτά, όπως ακριβώς συνέβη και πριν από ένα χρόνο. Ήταν πολύ δύσκολο. ”

“ Μας πίεζαν ψηλά, το Anfield έπαιξε τον ρόλο του και δεν τα καταφέραμε. ”

Pique και Messi δεν πιστεύουν τι έχει συμβεί.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com