Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο προπονητικό της Real Madrid θα προπονηθεί πριν τον τελικό η Liverpool!

Στο προπονητικό της Real Madrid θα προπονηθεί πριν τον τελικό η Liverpool!

Στη Μαδρίτη για τον τελικό του Uefa Champions League θα βρίσκεται σε ακριβώς μια εβδομάδα η Liverpool και θα κάνει μια προπόνηση, την ήμερα του τελικού στο προπονητικό κέντρο της Real Madrid, όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος της Μαδρίτης με ανακοίνωσή του νωρίτερα σήμερα.

Η Real Madrid πρώτα ξεκάθαρισε πως δεν αρνήθηκε στην Tottenham να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της, όπως είχε δηλώσει ο Mauricio Pochettino και έπειτα αποκάλυψε πως θα προπονηθεί και η Liverpool το πρωί της 1ης Ιουνίου στο Ciudad Real Madrid.

Η επίθεση θέση της Real Madrid αναφορικά με την προετοιμασία της Liverpool και της Tottenham:

“ Όλες οι προτάσεις που μας έχουν γίνει από τις δύο ομάδες αφορούν την χρησιμοποιήσει του προπονητικού μας κέντρου και των αποδυτηρίων μας και έχουν γίνει αποδεχτές από τον σύλλογο. ”

“ Η Liverpool έχει προγραμματίσει να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις μας το πρωί της 1ης Ιουνίου. Η Tottenham θα κάνει το ίδιο την Πέμπτη 30 Μαΐου και την Παρασκευή 31 Μαΐου. ”

“ Η Real Madrid επίσης τονίζει πως η φιλοξενία των δύο ομάδων στο Ciudad Real Madrid θα γίνει σύμφωνα με τα κριτήρια, που ορίζουν οι κανόνες του Champions League και εγγυάται για την απαραίτητη ασφάλεια των δύο φιναλίστ του Champions League. Οι δύο ομάδες μας έχουν ζητήσει μόνο προπονηθούν στις εγκαταστάσεις μας και όχι να παραμείνουν σε αυτές. ”

Η Liverpool στην Marbella.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com