Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > « Απέρριψε τον Mane ο Florentino Perez »

« Απέρριψε τον Mane ο Florentino Perez »

Μια ακόμη μέρα και μια ακόμη φήμη από τα Ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Αυτή τη φορά αφορά τον Sadio Mane, την Real Madrid και τον πρόεδρό της, Florentino Perez.

Το όνομα του Σενεγαλέζου έχει εμπλάκει και άλλες φορές τα μεταγραφικά των Μαδριλένων, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της Ισπανικής τηλεόρασης, El Chirinquito, το οποίο είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Zidane για τον διεθνή εξτρέμ των Reds, ανέφερε πως ο Florentino Perez απέρριψε τον Mane, λόγω της υψηλής του τιμής.

Ο δημοσιογράφος, Eduardo Inda είπε τα εξής στην Ισπανική τηλεόραση:

“ Ο Zidane έχει ορισμένες διαφορές με τον Perez. Διαφωνεί με τον Courtois και ήθελε να συνεχίσει με τον Keylor Navas. Θέλει τον Paul Pogba και τον Sadio Mane, αλλά για τον τελευταίο η Liverpool ζήτησε 200 εκατομμύρια και ο Florentino Perez τον απέρριψε. ”

Ο Eduardo Inda επίσης είπε πως ο Gareth Bale θα βρίσκεται στην Ισπανία τις μέρες του τελικού και ενδέχεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Liverpool ή της Tottenham.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Reds δεν πρόκειται ούτε να συζητήσουν με τον Ουαλό άσο και ούτε να τον αγοράσουν από τη Real Madrid.

Δεν θα αγωνιστεί στην Real Madrid ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com