Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλουν τον Wilson ομάδες της Premier League

Θέλουν τον Wilson ομάδες της Premier League

Τα βλέμματα πολλών ομάδων της Premier League έχει τραβήξει ο Harry Wilson με τις φετινές του εμφανίσεις στην Championship με τη φανέλα της Derby County του Frank Lampard.

Ο Ουαλός διεθνής έχει ξεχωρίσει στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας και διεκδικήσει την άνοδο στην Premier League στον τελικό αγώνα του Wembley κόντρα στην Aston Villa, ωστόσο παρά τη φετινή του απόδοση με τους Rams, δεν φαίνεται να έχει θέση στο ρόστερ της Liverpool για την επόμενη σεζόν.

Μπορεί όμως να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Premier League, καθώς πολλές ομάδες τον έχουν στη λίστα τους ενόψει καλοκαιριού. Οι Newcastle, Southampton και Brighton φέρεται να έχουν τον πρώτο λόγο μέχρι στιγμής, όμως και η Crystal Palace θα ήθελε να τον κάνει κάτοικο Selhust Park, αν τελικά αποχωρήσει ο Wilfried Zaha.

Επίσης, είναι δεδομένο πως η Derby θα προσπαθήσει να τον κρατήσει, αν επικρατήσει της Aston Villa και εξασφαλίσει την άνοδο, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει, αν είναι πρόθυμη να τον αγοράσει από τη Liverpool ή αν θα επιχειρήσει να ανανεώσει τον δανεισμό του.

Ο Jürgen Klopp θα αποφασίσει αν θα δανείσει ή αν θα παραχωρήσει με μόνιμη μεταγραφή τον Wilson μετά τον τελικό του Champions League. Οι Reds θα αξιώσουν περίπου 25 εκατομμύρια λίρες, αν τελικά του βάλουν πωλητήριο.

Η παραμονή του 22χρονου στο Anfield δεν έχει αποκλειστεί, αλλά για την ώρα δεν είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Ο Wilson δεν έχει σίγουρη θέση στο ρόστερ των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com