Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλει να δώσει ένα φιλικό πριν τον τελικό η Liverpool

Θέλει να δώσει ένα φιλικό πριν τον τελικό η Liverpool

Στην Marbella βρίσκεται η Liverpool από το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να προετοιμαστεί για τον τελικό του Uefa Champions League κόντρα στην Tottenham και θα παραμείνει μέχρι και το Σαββατόκυριακο.

Οι Reds θέλουν να δώσουν ένα φιλικό επί Ισπανικού εδάφους το Σαββατοκύριακο, διότι παραμένουν χωρίς αγώνα από τις 12 Μαΐου και το ματς με τη Wolves. Αν πραγματοποιηθεί το φιλικό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών στις εγκαταστάσεις της Marbella, την προσωρινή βάση της ομάδας.

Το πρόβλημα είναι πως οι περισσότερες ομάδες έχουν ήδη διάκοψει τις προπονήσεις και βρίσκονται σε διακοπές, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η εύρεση αντιπάλου για το εν λόγω φιλικό. Οι Reds ίσως τελικά στραφούν στη λύση μιας Under 23 ομάδες ή μιας ακαδημίας ενός συλλόγου, η οποία θα είναι διαθέσιμοι για φιλικό αγώνα το Σαββατοκύριακο.

Ο Jürgen Klopp θα ήθελε να διοργανωθεί ένα φιλικό, ώστε να μην αντιμετωπίσει η ομάδα του τους Spurs μετά από 3 εβδομάδες απραξίας και για να δώσει λίγο μεγαλύτερη ένταση στην προετοιμασία της ομάδας για το μεγάλο παιχνίδι της Μαδρίτης.

Το μοναδικό θετικό στην όλη υπόθεση για τη Liverpool είναι πως ο αντίπαλος είναι από την Αγγλία και επίσης δεν θα έχει παιχνίδια στα πόδια του μέχρι την ημέρα του τελικού, ενώ αν οι Reds αντιμετώπιζαν μια Γερμανική ή μια Ισπανική ομάδα, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά, καθώς οι τελικοί Κυπέλλου των δύο χωρών έχουν οριστεί για μεθαύριο, Σάββατο.

Σε αναζήτηση αντιπάλου η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com