Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > 6 πιθανοί στόχοι της Liverpool για την νέα σεζόν

6 πιθανοί στόχοι της Liverpool για την νέα σεζόν

  •       Η  Liverpool είχε πράγματι μια καταπληκτική σεζόν με τους περισσότερους βαθμούς των τελευταίων πρωταθλημάτων αλλά σίγουρα υπάρχει περιθώριο για παραπάνω βελτίωση και καλύτερα αποτελέσματα,ενισχύοντας το ράστερ της. Το FourFour Two φωτογραφίζει 6 πιθανούς στόχους για την επίτευξη αυτού του στόχου. Ένας παίκτης με ταχύτητα που θα ήτανε αδύνατον κάνεις να πιάσει όταν τα δίνει όλα ο Werner θα ήταν εξαιρετική επιλογή για την ομάδα της Liverpool ο οποίος είναι χωρίς αμφισβήτηση ο καλύτερος στο κόσμο στο επιθετικό τρανζίσιον. Ο Γερμανός σκόραρε 16 γκολ στην Bundesliga με την Rb Leipzig η οποία πέρασε στο επόμενο Champions League άλλα το συμβόλαιο του τελειώνει το 2020 και εκείνος δεν ενδιαφέρεται να το ανανεώσει.
  • Paulo Dybala
  • Σε μια προσπάθεια να προσθέσει περισσότερη πονηριά στην επιθετική της γραμμή η Liverpool,προσπάθησε να υπογράψει τον Fekir από την Lyon από το περασμένο καλοκαίρι,συμφωνία η οποία κατέρρευσε από κάποιες επιπλοκές με το ιατρικό ιστορικό του Γάλλου και έτσι ο Jurgen Klopp αναγκάστηκε να κάνει αλλού την κίνηση του για να καλύψει το κενό. Ο Dymbala ήταν και δεν ήταν στην ομάδα της juventus αυτήν τη σεζόν,με το Cristiano Ronaldo να παίρνει από τις πιο βασικές θέσεις στο Τορίνο. Ο Αργεντινός  διαθέτει ένα εφευρετικό ταλέντο στην επίθεση και θα βοηθούσε τους Reds να σπάσουν τις πολύ στημένες άμυνες που πολύ συχνά βρίσκουν απέναντι τους.
  • Toni Lato
  • Ο Andy Robertson ήταν ένας από τους εξέχοντες παίκτες τις Liverpool αυτή τη σεζόν αλλά η αντικατάστασή του σε περιπτώσεις που χρειάστηκε αποδεικτικέ τρομερά προβληματική. Ο James Milner ποτέ δεν φαίνεται απολυτά άνετος όταν πρόκειται να τοποθετηθεί στα πίσω αριστερά και επίσης ο Alberto Moreno χρειάζεται να αναζητήσει νέο γήπεδο στο τέλος της σεζόν. Το να βρει κανείς κάποιον που να έχει τη θέληση να παίξει δεύτερο «βιολί» στον Robertson δεν θα είναι εύκολη δουλειά. Ο Tony Lato ίσως να μπορούσε να αποδεχτεί μια τέτοια θέση μια που αυτή την περίοδο είναι η επόμενη επιλογή μετά το Jose Gaya στην Valencia. Γρήγορος και ενεργητικός προβλέπει το παιχνίδι μπροστά του αυτός ο 22’άχρονος έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του.
  • Hakim Ziyech
  • Δεδομένης της σταθερά υψηλής απόδοσης του τις τελευταίες σεζόν αποτελεί έκπληξη ότι ο Jakim Ziyech ακόμα διαπραγματεύεται τη θέση του στο Eredivisie. Ο 26 άχρονος ήταν από τους βασικούς συντελεστές της εκπληκτικής πορείας του Ajax σε Ολλανδία και Ευρώπη σκοράροντας 19 γκολ και δίνοντας 15 ασίστ από τη θέση του στη δεξιά πλευρά των επιθετικών. Είναι εφευρετικός επιθετικός που δημιουργεί ευκαιρίες με τις ντρίμπλες και της πάσες του Hakim Ziyech θα έδινε μια διαφορετική διάσταση στην μπροστινή γραμμή της Liverpool.
  • Dayot Upamecano
  • Μιλάμε για την ομάδα που κατάφερε τις 3 υψηλότερες βαθμολογίες στην Premier League τα τελευταία χρόνια με το καλύτερο κέντρο της άμυνας που υποστηρίζεται από το Zoel Matip και το Joe Gomez. Αλλά σίγουρα δεν θα έβλαπτε και η διασφάλιση του μέλλοντος σε αυτή τη γραμμή με τους σωστούς παίκτες και ο Γάλλος διεθνής Ypamecano θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτός. Μόλις 20 χρονών είναι ένα από τα καλύτερα σέντερ μπακ στην Bundesliga φανερώνοντας συνθετική σκέψη και ικανότητα από τα πολύ νεαρά του χρόνια. Η Rb Leipzig απέκτησε τον νεαρό για 10 εκ. τον Ιανουάριο του 17 και θα μπορούσε να τον πουλήσει τουλάχιστον 8 φορές επάνω τώρα. Ο Ypamecano είναι μάλλον ένας πιο μακριάς πνοής στόχος για μελλοντική εξέλιξη σε τουλάχιστον 2 από τους τωρινούς 4 στόπερ της Liverpool.
  • Houssem Aouar
  • Με τον Naby Keyta,Jordan Henderson,James Milner,Fabinho,Georginio Wijnaldum και τον επιστρέφοντα Alex Oxlande Chamberlain η Liverpool έχει αρκετές επιλογές στους κεντρικούς, παρόλα αυτά και με τις ποιότητες που διαθέτει αυτή η 6 αδα από τους Reds λείπει πότε πότε λίγη φαντασία στο μηχανοστάσιο της. Η περίπτωση του Aouar θα μπορούσε να δώσει τη λύση σε αυτό το πρόβλημα. Ο Γάλλος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη σεζόν παίρνοντας συνεχώς την μπάλα από τα σέντερ μπακ ξεκινώντας τις επιθέσεις της Lyon. Μόλις 20 χρονών μπορεί να δέσει στην κεντρική γραμμή του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com