Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γιατί ταξίδεψε και ο Keita στην Marbella

Γιατί ταξίδεψε και ο Keita στην Marbella

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Marbella ετοιμάζεται να μπει σε λίγη ώρα η Liverpool και νωρίτερα σήμερα ανακοίνωσε την 26μελη αποστολή, που θα ταξιδέψει στην Ισπανία για την προετοιμασία ενόψει του τελικού του Uefa Champions League κόντρα στην Tottenham. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Naby Keita, ο οποίος έχει τεθεί εκτός από τον τελικό με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο μέσος από τη Γουινέα τραυματίστηκε στον πρώτο ημιτελικό με την Barcelona στο Camp Nou και έκτοτε παραμένει εκτός δράσης. Ο Jürgen Klopp όμως θέλησε να ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα για το mini προπονητικό camp στην Marbella.

Ο Naby θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του στην Marbella τις επόμενες μέρες και δεν θα συμμετάσχει σε κάποια προπόνηση, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους 25 παίκτες, που θα προπονηθούν κανονικά και σε φουλ ρυθμούς.

Μπορεί ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Γουινέας, Paul Pot να δηλώσε πως ο Keita θα μπορεί να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε δύο εβδομάδες, αλλά η Liverpool δεν θέλει να τον ρισκάρει και δεν θεωρεί πως θα είναι έτοιμος να προπονηθεί πριν τον τελικό.

Όσο αφορά τη συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν, αλλά στη Γουινέα τον υπολογίζουν κανονικά.

Ο Naby Keita τραυματίστηκε στον αγώνα του Camp Nou.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com