Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Θα λέω και στα εγγόνια μου για το παιχνίδι με τη Barcelona!»

Alisson: «Θα λέω και στα εγγόνια μου για το παιχνίδι με τη Barcelona!»

Ενδιαφέρουσες και άκρως… «Liverpoolικές» δηλώσεις παραχώρησε χθες στο site της UEFA ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Alisson Becker!

Ο Βραζιλιάνος, στα πλαίσια της έναρξης του training camp των Reds στην ισπανική Marbella, αναφέρθηκε τόσο στο επικό come back του Anfield εναντίον της Barcelona, όσο και γενικότερα στην ομάδα του Klopp.

Αναλυτικότερα:

«Η ανάμνηση (του παιχνιδιού με τους Καταλανούς) θα ζει μέσα μου για πάντα, είναι μία ιστορία πού θα διηγούμαι στα παιδιά και τα εγγόνια μου!»

«Ελπίζω βέβαια να της δώσουμε και συνέχεια, και με τη βοήθεια του θεού να κατακτήσουμε τον τίτλο, κάτι πού αποτελεί τον βασικό μας στόχο.»

Στη συνέχεια μίλησε για την εμπειρία του να παίζεις έναν ευρωπαϊκό αγώνα στο Anfield:

«Απίστευτο, απίστευτο.»

«Έπαιξα σε αυτό το γήπεδο ως αντίπαλος της Liverpool, και βίωσα την ενέργεια πού δίνει ο κόσμος στην ομάδα. Προσθέτουν πίεση (στον αντίπαλο), και δεν είναι εύκολο να είσαι φιλοξενούμενος στο Anfield.»

«Αποδείξαμε ότι είναι εφικτό να κάνεις μία τέτοια ανατροπή, με τη βοήθεια του θεού, τη δουλειά και την αφοσίωσή μας, καθώς και με τη στήριξη του κόσμου. Κάπως έτσι, ζήσαμε μία απίστευτη νύχτα.»

Σε αυτό το σημείο, να υπενθυμίσουμε ότι ο Alisson Becker αποτελεί βασικότατο λόγο για τον οποίο η Liverpool θα δώσει το παρόν σε δεύτερο συνεχόμενο Champions League, τόσο με την καταπληκτική του εμφάνιση κόντρα στη Barcelona, όσο και με την αλησμόνητη επέμβασή του στο σουτ του Arkadiusz Milik στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τη Napoli στο Anfield (και με τη γενικότερη παρουσία του σε όλη τη διοργάνωση ασφαλώς).

Ο goalkeeper της ομάδας μας παρέθεσε δύο λόγια και για αυτή την εμπειρία:

«Νομίζω ότι τα πράγματα (στο ποδόσφαιρο) μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μία στιγμή», είπε.

«Αναμφίβολα όμως, η απόκρουση στο παιχνίδι με τη Napoli έγινε ουσιαστικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, και θα μπορούσε κανείς να πει ότι ήταν σαν γκολ.»

«Όμως φυσικά, οι συμπαίκτες μου έπαιξαν το ρόλο τους, και αυτό είναι πού κάνει τόσο ξεχωριστό το να είσαι μέλος αυτού του group και να μπορείς να τους βοηθήσεις. Είναι πραγματικά απίστευτοι παίκτες.»

Η περίφημη απόκρουση του Alisson Becker στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τη Napoli στο Anfield.
Η περίφημη απόκρουση του Alisson Becker στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τη Napoli στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com