Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool-Tottenham Live με την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool

Liverpool-Tottenham Live με την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool
«Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool ενημερώνει τα μέλη της & όλους τους φίλους της ομάδας ότι, το Σάββατο 1 Ιουνίου, η Liverpool αντιμετωπίζει την Tottenham στο Estadio Metropolitano, για την τελευταία «πράξη» του Champions League 2018/19. Στην Μαδρίτη θα βρεθούν μέλη της Λέσχης, τα οποία πληρούσαν τα κριτήρια απόκτησης εισιτηρίων Τελικού και τα απέκτησαν νόμιμα σύμφωνα με τον κανονισμό της Ομάδας.
To match θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ & θα το παρακολουθήσουμε στο Collaze (Καπνικαρέας 3, Αθήνα, Στάση Μετρό Μοναστηράκι), όπως και τον περσυνό τελικό. Παράλληλα στο γνωστό προσωρινό μας στέκι Wee Dram Pub (Κονοπισοπούλου 23, Αμπελόκηποι, πλησίον ΜΕΤΡΟ στάση ΠΑΝΟΡΜΟΥ), θα είναι κρατημένα τα γνωστά τραπέζια για την Λέσχη μας. ΠΡΟΣΟΧΗ: και στα 2 σημεία συνάντησης, θα χρειαστείτε ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για να δείτε τον Τελικό LIVE από δορυφορικό κανάλι, παρέα με άλλους Reds, φίλους της Ομάδας και της Λέσχης μας. Άλλα επίσημα σημεία συνάντησης της Λέσχης μας ανά την Ελλάδα, θα βρείτε εδώ.

Ειδήσεις σχετικά με τη Liverpool & με τη Λέσχη μας μπορούν να λαμβάνουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται μέσω της εκπομπής μας ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΜΑΔΑ στο web tv www.tilesport.tv (κάθε Πέμπτη βράδυ στις 9), από την εκπομπή μας στο youtube RED GLASSES & μέσω των τηλεφώνων μας 6984-004350 ή μέσω του site μας www.liverpool.gr.

Επίσης την Λέσχη μας συναντάτε στο facebook OFFICIAL GR LIVERPOOL SUPPORTERS CLUB και στο twitter Liverpool GR Fans.

Επίσης ειδήσεις σχετικά με όλο το αγγλικό ποδόσφαιρο, μπορούν να λαμβάνουν μέσω του site www.englishfootball.gr & μέσω της εκπομπής “Tickets Please” (κάθε Παρασκευή 7-9 απόγευμα) στον ραδιοφωνικό σταθμό ART fm 90,6 (http://www.artfm906.gr/).»

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool
Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com