Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε συζητήσεις με Ajax για De Ligt η Liverpool!

Σε συζητήσεις με Ajax για De Ligt η Liverpool!

Ο κεντρικός αμυντικός του Ajax, Matthijs de Ligt είναι σίγουρα ένα από τα πιο hot ονόματα που θα απασχολήσουν τη μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ το προσεχές καλοκαίρι. Για τον ποδοσφαιριστή έχουν εκφράσει ενδιαφέρον τόσο η Barcelona, η οποία μετά την απόκτηση του Frenkie de Jong επιθυμεί να φέρει στο Camp Nou και το άλλο μεγάλο ταλέντο του Ajax, όσο και οι Liverpool και Manchester United.

Οι Reds θέλουν να εκμεταλλευτούν τις εξαιρετικές σχέσεις του de Ligt με τους συμπαίκτες του στην εθνική Ολλανδίας, Virgil van Dijk και Georginio Wijnaldum και να κάνουν τον ποδοσφαιριστή κάτοικο Anfield. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα, οι Κόκκινοι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον Αίαντα για την επίτευξη μιας συμφωνίας, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τον έγκυρο Ισπανό δημοσιογράφο Guillem Balague.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η υπόθεση έχει ακόμα πολύ μέλλον. Εάν οι Reds αποφασίσουν να αποκτήσουν τον de Ligt, θα χρειαστεί να δαπανήσουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ, συνθέτοντας όμως έτσι ένα από τα καλύτερα δίδυμα κεντρικών αμυντικών στον πλανήτη, πλάι στον Virgil van Dijk.

Ο de Ligt όντας αρχηγός, ηγήθηκε της εξαιρετικής φετινής πορείας του Ajax.
Ο de Ligt όντας αρχηγός, ηγήθηκε της εξαιρετικής φετινής πορείας του Ajax.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com