Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Henderson και Alisson

Ο Klopp για Henderson και Alisson

Δύο από τους παίκτες, οι οποίοι έχουν παίξει κομβικό ρόλο στη φετινή πορεία της Liverpool σε Αγγλία και Ευρώπη είναι ο Jordan Henderson και ο Alisson Becker, γι’ αυτό και ο Jürgen Klopp μίλησε και για τους δύο.

Ο αρχηγός των Reds είναι εξαιρετικός τους τελευταίους μήνες και ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας όχι μόνο έχει κρατήσει 20 φορές ανέπαφη την εστία του στην Premier League, αλλά έχει κάνει και πολλές σωτήριες επεμβάσεις στους αγώνες του Champions League.

Ο Klopp για τον Henderson δήλωσε:

“ Αν ο Henderson δεν θα πάρει μετά από τη φετινή σεζόν την αναγνωρισιμότητα που του αξίζει, θα χάσω λίγο από τον σεβασμό που έχω για τον κόσμο. ”

“ Δεν το λεω, μόνο γιατί τον χρησιμοποιούμε σε μια διαφορετική θέση τον τελευταίο καιρό, αλλά και επειδή τα έχει πάει εξαιρετικά και σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις. Τα πήγε πολύ καλά και ως εξάρι και δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία γι’ αυτό. ”

Ο Γερμανός στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Alisson Becker:

“ Ο Alisson είναι ένας υπέροχος τερματοφύλακας και είναι εύκολο να το καταλαβείς αυτό. ”

“ Ναι, έπρεπε να ξοδέψουμε πολλά χρήματα, για να τον αποκτήσουμε, αλλά και η Chelsea πλήρωσε πολλά χρήματα λίγο καιρό αργότερα. Οι τιμές έχουν ανέβει. ” Είπε ο Klopp.

“ Ο Alisson κάνει και τα πιο δύσκολα πράγματα να φαίνονται απλά. Μας έσωσε κόντρα στην Barcelona και το ίδιο έκανε και κόντρα στη Napoli. ”

“ Δεν θα είχαμε ανατρέψει το ματς με τη Barcelona, αν δεν είχαμε τις επεμβάσεις του Alisson. ”

Ο Alisson κράτησε τη Liverpool στο ματς με την Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com