Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν πίστευα πως θα φτάσουμε σε 3 Ευρωπαϊκούς τελικούς ”

Klopp: “ Δεν πίστευα πως θα φτάσουμε σε 3 Ευρωπαϊκούς τελικούς ”

Τις πρώτες του ημέρες στην Αγγλία και στο Liverpool θυμήθηκε ο Jürgen Klopp και έκανε μια αναδρομή στην τεράστια βελτίωση, που έχει σημειώσει η ομάδα από το 2015, όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γερμανός προπονητής.

Ο Klopp μίλησε για την πίεση που έχει νιώσει στην ομάδα από την ημέρα που ανέλαβε:

“ Στις πρώτες μου μέρες στην ομάδα, πίστευα πως η πίεση ήταν πολύ μεγαλύτερη από ότι πραγματικά ήταν. Οι περισσότεροι (όχι οι άνθρωποι του συλλόγου) μου έδιναν την αίσθηση πως απλά ενδιαφέρονταν για τα τρόπαια και έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε ένα τρόπαιο, δεν τους ένοιαζε η βελτίωση της ομάδας. ”

“ Αυτό έκανε τη ζωή μου λίγο πιο δύσκολη, διότι δεν είμαι μια μηχανή του χρόνου και χρειάζομουν χρόνου, για να καταφέρω να βελτιώσω την ομάδα και να διεκδικήσει τρόπαια. ”

Αν περίμενε πως η ομάδα θα φτάσει σε 3 Ευρωπαϊκούς τελικούς μέσα σε μόλις 4 χρόνια:

“ Δεν είμαι καθόλου απαισιόδοξος άνθρωπος, αλλά ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό, πως θα είχαμε φτάσει σε 3 Ευρωπαϊκούς τελικούς και 2 συνεχόμενες φορές στον τελικό του Champions League. ”

“ Αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορούσε να το προβλέψει πριν από 4 χρόνια. Είναι κάτι πολύ μεγάλο και πολύ σπουδαίο. Τώρα θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο. ”

Ο Klopp πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό της Μαδρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com