Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ήταν η εβδομάδα του Origi ”

Klopp: “ Ήταν η εβδομάδα του Origi ”

Η εβδομαδά που μας πέρασε ήταν χωρίς αμφιβολία, μια από τις καλύτερες του Divock Origi στο Anfield και ίσως και η καλύτερη, αφού σκόραρε 3 τέρματα σε 2 αγώνες με Newcastle και Barcelona και οδήγησε τους Reds σε ισάριθμες νίκες.

Ο Klopp μίλησε για τις εμφανίσεις του Βέλγου και χαρακτήρισε την εβδομάδα που μας πέρασε ως την εβδομάδα του Origi:

“ Όταν δεν αγωνίζοταν αρκετά ή έπαιζε μόνο ως αλλαγή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως ο κόσμος πίστεψε, πως δεν μου άρεσε ως παίκτη, αλλά αυτό δεν ήταν αλήθεια. Ήταν απλά δύσκολο να αγωνιστεί σε μια ομάδα, στην οποία υπάρχει ο Salah, ο Firmino και ο Mane. ”

“ Δεν έχω ξεχάσει πόσο καλός ήταν στην πρώτη μου χρονιά στην ομάδα, όταν τραυματίστηκε από τον Funes Mori. Όταν επέστρεψε, κανείς δεν ήξερε τι είχα συμβεί σε εκείνον. Δεν γίνεται να είσαι ο ίδιος παίκτης, όμως όταν πονάς σχεδόν σε κάθε σου βήμα. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Αλλά τελικά κατάφερε να βγει μπροστά σε μια τόσο δύσκολη εβδομάδα. Ήταν η εβδομάδα του Divock Origi. Ακόμα και χωρίς τα γκολ κόντρα στην Barcelona, η εβδομάδα του θα ήταν πολύ καλή μετά το γκολ με την Newcastle στα τελευταία λεπτά. Μετά όμως ήρθαν και τα γκολ στο ματς με την Barcelona!”

Ο Origi πανηγυρίζει το 4-0 κόντρα στην Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com