Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δείξαμε τι εστί Liverpool ”

Klopp: “ Δείξαμε τι εστί Liverpool ”

Για την επική ανατροπή της ομάδας την Τρίτη και την πρόκριση της στον τελικό του Uefa Champions League μίλησε ο Jürgen Klopp και τόνισε μεταξύ άλλων πως οι Reds έδειξαν τι εστί Liverpool και έστειλαν ένα μήνυμα σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Ο Klopp ρωτήθηκε πως κατάφερε να πετύχει μια τόσο σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Barcelona:

“ Πραγματικά δεν έχει να κάνει με εμένα. Το πέτυχε ο σύλλογος. Εμείς τα κάνουμε για τον κόσμο και την διασκέδασή του. Οι οπαδοί θέλουν να έρθουν στο γήπεδο, για να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά. Σκέφτονται και μιλάνε για το παιχνίδι δύο ημέρες πριν και τρείς μέρες μετά. ”

“ Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό με τις υπάρχουσες συνθήκες. Αυτό θέλουμε να πετυχαίνουμε πάντα. Αν αυτό μας οδηγήσει σε κάποιο τρόπαιο, τότε όλα είναι τέλεια, αν όχι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. ”

“ Εγώ πάντα κάνω το καλύτερο δυνατό και είμαι 100% σίγουρος για τον εαυτό μου, ότι τα έχει δώσει όλα. Μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά είναι το καλύτερο μου. ” Είπε ο Klopp.

Τι απέδειξε η Liverpool με τη νίκη επί της Barcelona:

“ Αυτή ακριβώς την εικόνα θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο. Αυτή είναι η Liverpool. Δείξαμε τι εστί Liverpool. Αυτή είναι πραγματική εικόνα του συλλόγου, των οπαδών και της πόλης. ”

“ Ένας αγώνας σαν αυτόν αξίζει περισσότερο από ένα τρόπαιο. Ο στόχος μας είναι να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και να κατακτήσουμε τίτλους. ”

“ Τώρα έχουμε να πάμε στον τελικό της Μαδρίτης και πρέπει να δείξουμε πως έχουμε μάθει από το παρελθόν. Θα δούμε τι θα συμβεί. ”

Στη Μαδρίτη για το τρόπαιο η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com