Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Benitez: “ Η ανατροπή μας στην Πόλη ήταν καλύτερη ”

Benitez: “ Η ανατροπή μας στην Πόλη ήταν καλύτερη ”

Τη δική του απάντησή του στο δίλημμα των ημερών έδωσε ο Rafa Benitez! Φυσικά και το δίλλημα έχει να κάνει με το ποια ανατροπή θεωρείται καλύτερη! Η ανατροπή της Τρίτης κόντρα στην Barcelona, η οποία συνοδεύτηκε με πρόκριση στον τελικό της Μαδρίτης ή εκείνη του 2005 στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, όταν οι Reds έκαναν μια επική ανατροπή και κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό.

Ο Rafa τόνισε πως η ανατροπή του 2005 ήταν καλύτερη:

“ Η δική μου ανατροπή το 2005 ήταν καλύτερη και αυτό είναι ξεκάθαρο. Υπάρχει και μια ψηφοφορία στο Sky Sports και το αποδεικνύει. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι καλύτερη η ανατροπή με την Barcelona. ”

“ Είχαμε μόνο 45 λεπτά και παίζαμε κόντρα στην AC Milan, την καλύτερη ομάδα με μεγάλη διαφορά από κάθε άλλη. Οι οπαδοί μας δεν σταμάτησαν να τραγουδούν στο ημίχρονο και από την άλλη οι φίλοι της Milan ήταν χαρούμενοι. Εμείς πήγαμε και σκοράραμε 3 τέρματα σε 6 λεπτά, μετά ήρθε η επέμβαση του Dudek και πήγαμε στην παράταση. ” Δήλωσε ο Rafa Benitez.

“ Τώρα η Liverpool έκανε μια τεράστια ανατροπή σε ένα γήπεδο με φοβερή ατμόσφαιρα και γεμάτο συναισθήματα και πάθος, αλλά δεν γίνεται να είναι μεγάλυτερη από εκείνη της Κωνσταντινούπολης. ”

“ Αν τελικά κερδίσουν το τρόπαιο, θα είναι ένα τεράστιο επίτευγμα, αλλά η ανατροπή της Πόλης ήταν κάτι διαφορετικό. ”

Ο Origi κάνει το 1-0 και ανοίγει τον δρόμο για την μεγάλη ανατροπή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com