Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ήμασταν ο Rocky σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ”

Klopp: “ Ήμασταν ο Rocky σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ”

Αύγουστος του 2018 και λίγες μόνο μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Premier League ήταν, όταν ο Jürgen Klopp είχε δηλώσει πως η ομάδα του είναι ο Rocky Balboa στη φετινή μάχη του τίτλου και θα πρέπει να παλέψει σαν και εκείνον απέναντι στον Ivan Drago ή αλλιώς στις υπόλοιπες ομάδες του Αγγλικού πρωταθλήματος.

Σήμερα, ο Γερμανός παρά την εξαιρετική πορεία των Reds, τόνισε πως η ομάδα ήταν ο Rocky σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Klopp μίλησε για την πορεία της Liverpool στο φετινό πρωτάθλημα:

“ Ήμασταν ο Rocky IV σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν ο Ivan Drago. ”

“ Μέχρι στιγμής έχουμε διανύσει μια πολύ καλή σεζόν και πιθανότατα καλύτερη από ότι περίμενε ο περισσότερος κόσμος. Όλα είναι καλά ως τώρα, αλλά δεν είναι τέλεια. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο τέλειο και θέλουμε να έχουμε 97 βαθμούς την Κυριακή. Εκεί θέλουμε να φτάσουμε και το έχουμε πει εδώ και μήνες. Αυτό θα είναι τέλειο χωρίς να υπολογίζουμε τι κάνουν οι άλλοι. ”

Αν έχει ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου την Κυριακή:

“ Δεν χρείαζεται να το πιστέψω περισσότερο ή να πάρω με κάποιο τρόπο περισσότερες ελπίδες από όσες έχω ήδη. ”

“ Γνωρίζω πως τίποτα δεν έχει τελειώσει πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Τίποτα δεν θα έχει κριθεί πριν σφυρίξει ο διαιτητής. Είναι λογικό να πιστεύει ο κόσμος, πως θα νικήσει η City και θα το πάρει. ”

Αν θεωρεί πως η ομάδα μπορούσε να τα έχει καλύτερα αποτέλεσμα μέσα στη σεζόν:

“ Από άποψη αποτελεσμάτων όχι, δεν πιστεύω πως θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Αν τα τα είχαμε καλύτερα, θα είχαμε 100 βαθμούς, αλλά αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο. ” Απάντησε ο Klopp.

“ Άπο άποψη εμφανίσεων, ναι θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα και όχι μόνο στα ματς που αναδειχθήκαμε ισόπαλοι. Αποδείξαμε πολλά τη φετινή σεζόν, αλλά πάντα μπορούμε να βελτιωθούμε. ”

“ Το να είσαι σταθερός είναι το ένα πράγμα, το άλλο είναι να παραμείνεις σταθερός. Πρέπει να παραμείνουμε σταθεροί για τα επόμενα δύο ματς και για τα επόμενα χρόνια. ”

Για τον τίτλο την Κυριακή η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com