Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Tottenham αντίπαλος της Liverpool στον τελικό του Champions League!

Η Tottenham αντίπαλος της Liverpool στον τελικό του Champions League!

Η Liverpool είχε εξασφαλίσει από το βράδυ της Τρίτης την πρόκρισή της στον τελικό του Uefa Champions League και περίμενε σήμερα να μάθει τον αντίπαλό του από τον δεύτερο ημιτελικό, Ajax – Tottenham και τελικά θα είναι η Tottenham σε έναν Αγγλικό τελικό για πρώτη φορά από το 2009!

Οι Ολλανδοί είχαν επικρατήσει της ομάδας του Mauricio Pochettino και στην Αγγλία με 0-1 την προηγούμενη Τρίτη, αλλά παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με 2-0 δεν τα κατάφερε, λόγω μιας απίστευτης εμφάνισης από τον Lucas Moura και οι Spurs προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Reds του Jürgen Klopp.

Ο Αίαντας άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του De Ligt και ο Ziyech με καταπληκτικό σουτ διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων στο 35’ μετά από ασίστ του Tadic. Η Tottenham όμως είχε απάντηση στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Llorente και άλλαξε όλο το παιχνίδι των Spurs.

Ο Lucas Moura, ο καλύτερος της Tottenham στον αγώνα πρώτα μείωσε σε 2-1 στο 55’ με ένα εξαιρετικό σουτ μετά από ασίστ του Dele Alli και 4 λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 2-2 μετά από λάθος του Schone. Είχε προηγηθεί τεράστια επέμβαση του Onana στον Llorente. Ο Βραζιλιάνος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, την κράτησε για το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν με ένα ακόμη πανέμορφο σουτ νίκησε τον Onana και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-3!

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στο Wanda Metropolitano (γήπεδο της Atletico Madrid) της Μαδρίτης το Σάββατο 1 Ιουνίου με ώρα έναρξης τις 22:00 Ελλάδος.

Ο Ziyech έκανε το 2-0 για τον Ajax, αλλά τελικά οι Ολλανδοί δεν τα κατάφεραν. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com