Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα εισιτήρια για τον τελικό του Champions League!

Τα εισιτήρια για τον τελικό του Champions League!

Στον τελικό του Uefa Champions League προκρίθηκε χθες το βράδυ η Liverpool μετά την τεράστια νίκη της επί της Barcelona με σκορ 4-0 και πριν από λίγο ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του τελικού στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης.

Οι Reds τελικά θα λάβουν ακριβώς 16,613 εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι και οι τιμές τους είναι οι ακόλουθες:

  • Κατηγορία 1: £513 (£410 με περιορισμένη ορατότητα)
  • Κατηγορία 2: £385 (£310 με περιορισμένη ορατότητα)
  • Κατηγορία 3: £154 (£120 με περιορισμένη ορατότητα)
  • Κατηγορία 4: £60

Πιο φθηνά εισιτήρια δεν είναι διαθέσιμα και η ομάδα προειδοποιεί πως οι φθηνότερες κατηγορίες είναι πολύ πιθανό να εξαντληθούν άμεσα.

Η Liverpool θα λάβει άλλα 300 εισιτήρια πρώτης κατηγορίας, αλλά δεν τα διαθέσει προς πώληση. Θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των παικτών, προσκλήσεις, μέλη της αποστολής, VIP πρόσωπα και την ομάδα Under 18 του συλλόγου.

Όπως είχαμε τονίσει και νωρίτερα, είναι εξαιρετικά δύσκολο ένας μη κάτοχος διαρκείας ή ένα μη μέλος της Liverpool να προμηθευτεί εισητηρια για την αναμέτρηση.

Θα τηρηθούν αυστηρά κριτήρια προτεραιότητας και τα εισίτηρια θα διατεθούν κατά κύριο λόγο σε κατόχους διαρκείας και μέλη, τα οποία έχουν παρακολουθήσει φετινά παιχνίδια του Uefa Champions League, εντός και εκτός έδρας. Όσα μέλη ή κάτοχοι διαρκείας έχουν παρακολουθήσει 7 παιχνίδια στη φετινή διοργάνωση έχουν εξασφαλισμένο εισιτήριο για τον τελικό.

Αιτήσεις μπορούν να γίνουν από τους υπόλοιπους οπαδούς της ομάδας στις 14 του μηνός, όμως δύσκολα θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν κάποιο μαγικό χαρτάκι.

Επίσης, όσοι οπαδοί της ομάδας δεν έχουν κάρτα διαρκείας, αλλά έχουν παρακολουθήσει και τα 6 φετινά παιχνίδια του Uefa Champions League στο Anfield μπορούν να κάνουν αίτηση και να μπουν σε κλήρωση, όπου αν σταθούν τυχεροί, θα εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τον τελικό. Η Liverpool παρακαλεί να γίνουν αιτήσεις μόνο από εκείνους, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν ένα εισιτήριο και θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη για τον τελικό.

Αν περισσέψουν εισιτήρια, η Liverpool θα ενημερώσει τον κόσμο της με νέα ανακοίνωση.

Τα εισιτήρια της Liverpool για τον τελικό του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com