Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Origi η Liverpool!

Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Origi η Liverpool!

Μέχρι τον Δεκέμβρη έδειχνε σχεδόν τελειωμένος από τη Liverpool και ήταν σχεδόν σίγουρο, πως θα αποχωρήσει από το Anfield τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο με σκληρή δουλειά, επιμονή και θέληση κατάφερε να τα γυρίσει όλα και η Liverpool είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Ο λόγος φυσικά για τον Divock Origi.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της τεράστιας νίκης επί της Barcelona θα παραμείνει στο Anfield και μετά το καλοκαίρι του 2020, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, καθώς ο Jürgen Klopp έχει εντυπωσιαστεί με τις εμφανίσεις του Βέλγου και θέλει να τον κρατήσει το κόκκινο ρόστερ.

Οι συζητήσεις των Reds με την πλευρά του παίκτη αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι και είναι σίγουρο πως θα επέλθει συμφωνία και ο Origi θα συνεχίσει να φορά την φανέλα με το livebird στο στήθος για πολλά ακόμη χρόνια.

Ο 24χρονος είχε την επιλογή να αποχωρήσει από τη Liverpool τον Ιανουαρίο και τον Αύγουστο, όταν η Wolves του είχε κάνει μια πολύ καλή πρόταση, ωστόσο εκείνος δεν έβλέπε με καλό μάτι την μετακίνηση στο Molineux και τελικά δικαιώθηκε, καθώς όχι μόνο βρήκε χρόνο συμμετοχής και γκολ στην ομάδα του Klopp, αλλά ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες σε έναν ημιτελικό του Champions League.

Ενθουσιασμένος με τον Origi ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com