Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: “ Τα πάντα για να το πάρουμε ”

van Dijk: “ Τα πάντα για να το πάρουμε ”

Ο Virgil van Dijk την προηγούμενη Πέμπτη και μόλις μερικές ώρες μετά την βαριά ήττα στη Βαρκελώνη με 3-0 από την Barcelona είχε δώσει το σύνθημα ανατροπής στη ρεβάνς. Αυτή τη φορά έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τροπαίο στο μεγάλο τελικό της Μαδρίτης το Σάββατο 1 Ιουνίου.

Ο Ολλανδός αρχικά μίλησε για τον χθεσινό αγώνα και την τρομερή απόδοση της ομάδας:

“ Πιστεύω πως ο Divock ήταν απίστευτος και ο Shaqiri έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Κάθε παίκτης μας διαθέτει ποιότητα και διαφορετικές αρετές και αυτή τη φορά τις χρησιμοποιήσαμε όλες μαζί και καταφέραμε να φτάσουμε στην ανατροπή. ”

“ Ο Divock ήταν εξωπραγματικός, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Κράταγε σωστά τη μπάλα και σκόραρε. Ο Gini ήταν απογοητευμένος που δεν ξεκίνησε, ωστόσο αρκεί να δείτε πως μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο. Μπορούμε να είμαστε όλοι περήφανοι για την ανατροπή. Όλοι παίξαμε τον ρόλο μας. ”

Ο Virgil van Dijk μίλησε και για τον τελικό στο Wanda Metropolitano:

“ Θεωρώ πως η εμπειριά που έχουμε από τον περσινό τελικό μπορεί να μας βοηθήσει, αλλά  θα είναι δύσκολο. Και οι δύο ομάδες (Tottenham και Ajax) είναι πολύ καλές. ”

“ Εμείς θα κάνουμε τα πάντα, για να το πάρουμε φέτος. Σε έναν τελικό μπορούν να συμβούν τα πάντα. Θα δούμε τι ακριβώς θα γίνει. ”

Στη Μαδρίτη για την κούπα οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com