Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πουλάει τον Coutinho μετά τον αποκλεισμό η Barcelona;

Πουλάει τον Coutinho μετά τον αποκλεισμό η Barcelona;

Δύσκολα θα παραμείνει στο Camp Nou ο Coutinho.

Ολόκληρο τον κόσμο έχασε η Barcelona και ο Philippe Coutinho στον χθεσινό αγώνα και τον αποκλεισμό τους από τη Liverpool και μάλιστα ο Βραζιλιάνος μέσος φέρεται να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το Camp Nou μετά από μόλις 1.5 χρόνο παρουσίας.

Ο ταλαντούχος μέσος έκανε τα πάντα, για να πάρει μεταγραφή στον σύλλογο της Καταλονίας, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει ταιριάξει με την φιλοσοφία της ομάδας και όπως αναφέρουν οι πηγές του ESPN το καλοκαίρι θα είναι προς πώληση από την ομάδα.

Η Barcelona μπορεί να δαπάνησε πάρα πολλά εκατομμύρια, για να τον αποκτήσει, αλλά ακόμη και στο χθεσινό ματς ήταν σχεδόν άφαντος και η Καταλανική εφημερίδα, Sport τον βαθμολόγησε με 0! Ίσως το μηδέν να ήταν κάπως αυστηρό και σκληρό, όμως ο διεθνής Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να φανεί στο χορτάρι του Anfield.

Ναι μεν είχε ανεβάσει την απόδοσή του τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά στα δύο ματς κόντρα στους Reds φρόντισε να επιστρέψει στις απογοητευτικές εμφανίσεις.

Αβέβαιο πρέπει να θεωρείται και το μέλλον του Ernesto Valverde στον πάγκο του Camp Nou, καθώς μπορεί να πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όμως στο Champions League αποκλείστηκε ξανά, ενώ είχε προβάδισμα 3 γκολ από τον πρώτο αγώνα.

Τελειώνει από την Barcelona ο Coutinho;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com