Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μόλις 17.000 εισιτήρια θα πάρει η Liverpool για τον τελικό!

Μόλις 17.000 εισιτήρια θα πάρει η Liverpool για τον τελικό!

Στον μεγάλο τελικό του Uefa Champions League προκρίθηκε χθες το βράδυ η Liverpool με την τεράστια νίκη-ανατροπή κόντρα στην Barcelona με 4-0 και περιμένει σήμερα να μάθει τον αντίπαλό της. Θα είναι ή ο Ajax, ο οποίος είχε επικρατήσει με 0-1 στο πρώτο παιχνίδι ή η Tottenham Hotspur.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στη νέα έδρα της Atletico Madrid, το Wanda Metropolitano την 1η Ιουνίου, ημέρα Σάββατο με ώρα έναρξης στις 22:00 ώρα Ελλάδος και οι Reds θα βρίσκονται εκεί, ωστόσο πολλοί οπαδοί τους και κάτοχοι διαρκείας δεν θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το μεγάλο παιχνίδι.

Ο λόγος είναι, επειδή οι δύο φιναλίστ θα λάβουν από 17.000 εισιτήρια, όπως έχει ανακοινώσει εδώ και μερικές εβδομάδες η Uefa. Αυτό σημαίνει πως περίπου 10.000 κάτοχοι διαρκείας της ομάδας δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στη Μαδρίτη.

Η Liverpool έχει κάτι παραπάνω από 26.000 διαρκείας φέτος και οι 17.000 διαθέσιμες θέσεις του Metropolitano φαίνονται πολύ λίγες, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της ομάδας.

Το Wanda Metropolitano έχει χωρητικότητα 63.000 θέσεων. Από 17.000 εισιτήρια θα πάρουν οι δύο ομάδες, δηλαδή σύνολο 34.000, ενώ 4.000 εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα προς γενική πώληση. Τα υπόλοιπα 25.500 θα διατεθούν για τις ανάγκες της Uefa (χορηγοί, προσκλήσεις, δημοσιογράφοι).

Η Liverpool αναμένεται να βγάλει σχετική ανακοίνωση για τα εισιτήρια του τελικού μέσα στις επόμενες ημέρες. Πολύ δύσκολα θα μπορέσει να προμηθευτεί κάποιος οπαδός εισιτήριο, αν δεν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας ή έστω μέλος, που έχει παρακολουθήσει έναν συγκεκριμένο αριθμό Ευρωπαϊκών παιχνιδιών.

Ο κόσμος της Liverpool θα ήθελε να γεμίσει το Metropolitano, αλλά η Uefa της δίνει μόνο 17.000 εισιτήρια.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com