Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: “ Έχουμε ξανακάνει ανατροπή, να κάνουμε και αύριο ”

Lovren: “ Έχουμε ξανακάνει ανατροπή, να κάνουμε και αύριο ”

Το δικό του σύνθημα για τον αυριανό δεύτερο ημιτελικό με την Barcelona έδωσε ο Dejan Lovren, καθώς τόνισε πως τον θυμώνει που όλος ο κόσμος έχει ξεγράψει τους Reds μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα και η ομάδα μπορεί να κάνει μια ακόμη ανατροπή, όπως στο παρελθόν.

Ο Κροάτης για το αυριανό ματς είπε:

“ Με θυμώνει που ο περισσότερος κόσμος έχει ξεγράψει τη Liverpool μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα. Μπορούμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο στο Anfield. Έχουμε μεγάλους παίκτες και το έχουμε αποδείξει στα μεγάλα παιχνίδια. Οπότε περιμένω να συμβεί και κάτι ανάλογο την Τρίτη στο Anfield. ”

“ Γι’ αυτό είμαστε η Liverpool, ένας ξεχωριστός σύλλογος. Όταν ο κόσμος πιστεύει πως έχουμε τελειώσει και δεν έχουμε ελπίδα, εμείς δείχνουμε τα καρύδια μας και φτάνουμε σε μεγάλες ανατροπές. Μπορεί το σκορ του πρώτου αγώνα να μην ήταν καλό, αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλέπτο και ειδικά οι αγώνες του Champions League στο Anfield. ” Δήλωσε ο Dejan Lovren.

“ Ελπίζω να μπορούμε να το κάνουμε ξανά και αύριο, αλλά χρειάζομαι την υποστήριξη των οπαδών μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. ”

“ Σε σχέση με το ματς με την Dortmund (4-3) έχουμε 10.000 επιπλέον οπαδούς στο γήπεδο. Αυτό θα είναι σημαντικό και θα παίξει τον ρόλο του, αλλά σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. ”

Ακόμη μια ανατροπή ζήτησε ο Dejan Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com