Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: “ Όλοι περιμένουν να περάσει η Barcelona ”

Henderson: “ Όλοι περιμένουν να περάσει η Barcelona ”

Ένα μεγάλο προβάδισμα έχει η Barcelona μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Liverpool στον πρώτο ημιτελικό του Camp Nou και ο Jordan Henderson δήλωσε το αυτονόητο, δηλαδή ότι ο περισσότερος κόσμος πιστεύει, πως οι Blaugrana θα είναι εκείνοι που θα πάρουν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης.

Οι δηλώσεις του Hendo για τον αυριανό επαναληπτικό:

“ Δεν είμαστε χαζοί. Γνωρίζουμε πως είναι μια πολύ σπουδαία πρόκληση για εμάς και όλοι περιμένουν να περάσει η Barcelona στον τελικό. Φυσικά και δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το εκτός έδρας αποτέλεσμα, αλλά η εμφάνισή που πραγματοποιήσαμε μας έδωσε πίστη για την ρεβάνς. ”

“ Εμείς τώρα πρέπει να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και στο Anfield, να τα δώσουμε όλα και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε την ανατροπή. ”

“ Δεν μπορούμε να έχουμε τύψεις από την εκτός έδρας εμφάνισή μας και δεν έχουμε. Έχουν μείνει δύο εντός έδρας και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα δύο. ” Τόνισε ο Henderson.

“ Δεν μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο από τα παιδιά στο εκτός έδρας ματς. Όλοι ήταν φανταστικοί. Ελπίζουμε το αυριανό να μην είναι το τελευταίο μας φετινό παιχνίδι στο Champions League. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα τα δώσουμε όλα και ποιος ξέρει τι θα συμβεί. ”

Ο Henderson πανηγυρίζει το Σαββατιάτικο διπλό των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com