Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Rodgers εξήγησε γιατί έφυγε ο Sterling από τη Liverpool

Ο Rodgers εξήγησε γιατί έφυγε ο Sterling από τη Liverpool

Η Leicester του Brendan Rodgers αντιμετωπίζει το βράδυ της Δευτέρας την Manchester City για την 37η αγωνιστική της Premier League και ο πρώην τεχνικός των Reds μίλησε για τον Raheem Sterling και εξήγησε γιατί έφυγε ο μέσος των Πολιτών από τη Liverpool το καλοκαίρι του 2015, για να μετακομίσει στο Etihad Stadim.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Brendan για την αποχώρηση του Sterling από το Anfield: 

“ Τα χρήματα ποτέ δεν ήταν ποτέ θέμα για τον Raheem. Αν το πρόβλημά του ήταν τα χρήματα, θα μπορούσε να είχε μείνει και στη Liverpool. Ήθελε απλά να γίνει όσο καλύτερος μπορούσε. ”

“ Εκείνη τη στιγμή (καλοκαίρι του 2015) είχε την επιλογή της Manchester City και τότε είχε κορυφαίους παίκτες. Τελικά αποφάσισε να πάει εκεί και έγινε ένας πραγματικός νικητής. Τώρα είναι ξεκάθαρο πως το έχει καταφέρει αυτό. ”

Τι είχε ξεχωρίσει πάνω του:

“ Αυτό που μου άρεσε πολύ στον Raheem είναι ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του, γνώριζε πολύ καλά τι ήθελε να γίνει στο μέλλον. Ήθελε να φτάσει στην κορυφή και να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. ”

“ Τώρα βρίσκεται σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Το κατάφερε με τη δουλειά του και το εκπληκτικό του ταλέντο ”

Rodgers και Sterling στον αγώνα με την Beşiktaş στην Τουρκία τον Φεβρουάριο του 2015.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com