Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καλύτερα ο Salah, οριστικά εκτός με Barcelona ο Firmino

Καλύτερα ο Salah, οριστικά εκτός με Barcelona ο Firmino

Μια πολύ σπουδαία νίκη πήρε το βράδυ του Σαββάτου η Liverpool κόντρα στη Newcastle, όμως είδε τον Mohamed Salah να αποχωρεί τραυματίας στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Martin Dubravka.

Ο Αιγύπτιος δεν κατάφερε να συνεχίσει και παραχώρησε την θέση του στον σκόρερ του τρίτου τέρματος, Divock Origi. Το θετικό είναι όμως, ότι παρέμεινε στα αποδυτήρια και παρακολούθησε την συνέχεια του αγώνα και τη νίκη της ομάδας του. Ήταν σε καλύτερη κατάσταση και δεν χρειάστηκε να οδηγηθεί αμέσως σε νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο Klopp μίλησε πρώτα για την κατάσταση του Φαραώ στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα:

“ Πρέπει να περιμένουμε. Δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι, αλλά είδε το παιχνίδι από τα αποδυτήρια και δείχνει να είναι εντάξει, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την τελική διάγνωση. ”

“ Δέχθηκε ένα χτύπημα και όταν τον είδε ο γιατρός της ομάδας, έπρεπε να πάρει μια απόφαση. Μας είπε πως θα έπρεπε να γίνει αλλαγή. ”

Ο Klopp στη συνέχεια επιβεβαίωσε πως ο Bobby Firmino δεν θα προλάβει τον επαναληπτικό ημιτελικό με την Barcelona στο Anfield. Αυτό σημαίνει πως Divock Origi, Daniel Sturridge και Xherdan Shaqiri θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Ο Βραζιλιάνος μπορεί να προλάβει τον αγώνα της επόμενης Κυριακής με τη Wolves.

Καλύτερα ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com