Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi ο λυτρωτής!!!

Origi ο λυτρωτής!!!

Το πήρε το διπλό η Liverpool στο St James Park και ήταν και πολύτιμο! Οι Reds μπορεί να δυσκολεύτηκαν αρκετά κόντρα στην ομάδα του Rafa Benitez, όμως την νίκησαν με 2-3 με τον Divock Origi να σημειώνει το νικητήριο τέρμα στο 86ο λεπτό!

Α’ Ημίχρονο: Δεν υπήρξαν εκπλήξεις αυτή τη φορά στην αρχική ενδεκάδα της Liverpool από τον Jürgen Klopp, καθώς ήταν λογική η χρησιμοποιήση του Daniel Sturridge, εφόσον ο Bobby Firmino δεν κατάφερε να βρεθεί στην αποστολή. Για το κέντρο της άμυνας προτιμήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα πρωταθλήματος ο Dejan Lovren αντί του Joel Matip. Οι πρώτες καλές στιγμές του ματς ήταν για τη Liverpool με δύο σουτ του Salah και από το δεύτερο οι Reds κέρδισαν ένα κόρνερ, από το οποίο προήλθε το 0-1! Με κεφαλιά του Virgil van Dijk. Η άμυνα των Magpies έχασε τον Ολλανδό και εκείνος σκόραρε για τέταρτη φορά στη φετινή Premier League. Το προβάδισμα της Liverpool δεν κράτησε όμως για πολύ. Στο 20ο λεπτό η Newcastle ισοφάρισε με τον Atsu μετά από κάκιστη αμυντική λειτουργία. Ο Trent Alexander-Arnold απέκρουσε με το χέρι πάνω στη γραμμή το σουτ του Ritchie και ο Atsu σκόραρε με το rebound. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και στο δεύτερο γκολ με την κεφαλιά του Manquillo και το δοκάρι το δοκάρι του Ayoze Perez λίγα λεπτά αργότερα. Το γκολ τελικά το βρήκαν οι Reds στο 28’ με δεξί τελείωμα του Mo Salah μετά από σέντρα του Trent. Ο Sturridge με ένα καταπληκτικό τακουνάκι έφτιαξε το μισό γκολ. Ευκαιρίες είχαν οι Reds και στο 31’ και στο 33’ με τους Sturridge και Mane. Ο Σεναγελέζος έχασε μια καλή ευκαιρία μετά από άψογη συνεργασία των παικτών της ομάδας. Ευκαιρία είχε Newcastle στο 42ο λεπτό με τον Rondon, αλλά ο Alisson ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

Β’ Ημίχρονο: Με δύο μεγάλες ευκαιρίες ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Μια κάθε ομάδα. Η Newcastle με ένα καλό σουτ του Rondon και η Liverpool με τον Sturridge από πολύ καλή θέση. Ο Άγγλος φορ δεν τελείωσε καθόλου καλά την φάση και δεν βρήκε καν εστία. Τελικά οι Reds πλήρωσαν τις χαμένες ευκαιρίες με ισοφάριση από τον Rondon με πολύ δυνατό αριστερό σουτ μετά από μια ακόμη κακή αντίδραση της κόκκινης άμυνας. Την πρώτη αλλαγή έκανε ο Jürgen Klopp στο 66ο λεπτό με τον Shaqiri να περνά αντί του Wijnaldum. Λίγα λεπτά αργότερα έγινε και η δεύτερη αλλαγή με τον Salah να μην μπορεί να συνεχίσει μετά από ισχυρή σύγκρουση με τον Dubravka και τον Origi να παίρνει τη θέση του και ο Βέλγος ήταν εκείνος που πέτυχε το χρυσό γκολ στο 86’ και έδωσε τη λύση στους Reds! Ο Fabinho κέρδισε ένα φάουλ σε πολύ θέση. Ο Virgil van Dijk έδωσε εντολή να το χτυπήσει ο Shaqiri και ο Ελβετός έδωσε την ασίστ στον Origi για το 2-3! Η Liverpool κράτησε το σκορ στα τελευταία λεπτά παρά την πίεση των γηπεδούχων 

Για τους Reds ακολουθεί η ρεβάνς με την Barcelona στο Anfield το βράδυ της Τρίτης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren (Milner 83′), Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum (Shaqiri 66′), Henderson, Mane, Salah, Sturridge (Origi 73′)

Newcastle: Dubravka, Manquillo, Schar (Muto 90′), Lascelles, Dummett, Hayden, Ki, Ritchie, Perez, Atsu, Rondon.

Ξανά στην κορυφή η Liverpool!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com