Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τη Newcastle»

Wijnaldum: «Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τη Newcastle»

Ο Ολλανδός μέσος της Liverpool  Georginio Wijnaldum, ρωτήθηκε για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του και τόνισε πως δεν είναι εύκολο να ηττηθεί η Newcastle μέσα στην έδρα της:

« Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επίσης, πρέπει να κερδίσουμε για να ανακάμψουμε μετά την ήττα από τη Barcelona. Θα είναι δύσκολο ματς, έπαιξα εκεί για ένα χρόνο και ξέρω πως αγωνίζονται κόντρα στις μεγάλες ομάδες. Γνωρίζουμε πως πρέπει να δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε και θα το κάνουμε.»

Στη συνέχεια, ο Gini ρωτήθηκε για την πορεία της Newcastle και θυμήθηκε το περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων στο St. James’s Park: « Η Newcastle δείχνει εξαιρετική σταθερότητα στα τελευταία παιχνίδια και έχει πετύχει πολλές νίκες. Όπως προανέφερα, θα είναι ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι. Θυμάμαι το περσινό παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με 1-1. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και ήταν ένα ματς που μας δυσκόλεψε πολύ.»

Στα αγωνιστικά νέα τώρα, από το αποψινό παιχνίδι θα απουσιάσει ο Naby Keita, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Barcelona, ενώ ο Roberto Firmino αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα των Reds. Η σέντρα θα γίνει στις 21:45 ώρα Ελλάδος και διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Andre Marriner.

Κόντρα στην πρώην ομάδα του θα αγωνιστεί σήμερα ο Wijnaldum.
Κόντρα στην πρώην ομάδα του θα αγωνιστεί σήμερα ο Wijnaldum.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com