Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Θα κάνουμε τα πάντα για να τερματίσουμε με 97 βαθμούς»

Virgil: «Θα κάνουμε τα πάντα για να τερματίσουμε με 97 βαθμούς»

Ημέρα αγώνα σήμερα για τη Liverpool, και ο καλύτερος φετινός της παίκτης Virgil van Dijk, φροντίζει να μας βάζει σιγά σιγά στο κλίμα.

Μιλώντας στην Premier League Productions. ο καλύτερος παίκτης της φετινής Premier League (όπως ψηφίστηκε από την Ένωση Ποδοσφαιριστών, τόνισε το αυτονόητο καθήκον της ομάδας μας: Το να καταφέρει να τερματίσει με την εκπληκτική συγκομιδή των 97 βαθμών, και όπου τη βγάλει.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε ο Ολλανδός:

«Όλα είναι πιθανά.»

«Μας έχουν απομείνει δύο παιχνίδια, και θα κάνουμε ο,τι είναι δυνατόν για να τα κερδίσουμε – αυτό είναι το μοναδικό σημείο στο οποίο μπορούμε να εστιάσουμε. Αν από εκεί και πέρα συμβεί κάτι ιδιαίτερο σε κάποιο από τα παιχνίδια της City, θα ήταν φανταστικό για εμάς. Αν όχι, θα έχουμε τερματίσει -θέλω να πιστεύω- τη σεζόν με 97 πόντους, γνωρίζοντας ότι δώσαμε ο,τι είχαμε.»

Στη συνέχεια ο Virgil πρόσθεσε και μία δήλωση για τον εαυτό του:

«Ναι, είναι μία ξεχωριστή σεζόν μέχρι τώρα, και απολαμβάνω κάθε στιγμή της. Είμαι υγιής και έχω παίξει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, εκτός από 30 λεπτά στο match με τη Southampton εντός έδρας.»

«Είναι μία φανταστική περίοδος για όλους μας, την απολαμβάνουμε και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.»

Τέλος, (και μετά από σχετική ερώτηση), αναφέρθηκε και στο αποψινό παιχνίδι στο St James’ Park της Newcastle:

«Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι φορμαρισμένοι αυτή την περίοδο, πρέπει να αισθάνονται εξαιρετικά, ενώ είχαν περισσότερο χρόνο από εμάς να προετοιμαστούν για τον αγώνα.»

«Όμως τελευταία και εμείς παίζουμε πολύ καλά. Το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Barcelona δε συνοψίζει την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Πηγαίνουμε (στο St James’ Park) με πλήρη αυτοπεποίθηση και θέλουμε να νικήσουμε.»

O Virgil van Dijk στον αγώνα του Camp Nou.
O Virgil van Dijk στον αγώνα του Camp Nou.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com