Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Rafa Benitez για τον αποψινό αγώνα

Το μήνυμα του Rafa Benitez για τον αποψινό αγώνα

Τη Liverpool θα υποδεχθεί απόψε το βράδυ στο St James’ Park η Newcastle του Rafa Benitez και ο πρώην τεχνικός των Reds έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω της συνέντευξης τύπου πριν τον αγώνα.

Ο προπονητής των Magpies ήταν ξεκάθαρος και τόνισε πως αν και η καλή του σχέση με τη Liverpool είναι υπαρκτή, είναι επίσης και επαγγελματίας και θα κυνηγήσει τη νίκη για τη δική του και για τους οπαδούς, που θα γεμίσουν το γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Rafa:

“ Θα είμαι ξεκάθαρος. Είμαι επαγγλεματίας. Η σχέση μου με τη Liverpool είναι πολύ καλή και είναι υπαρκτή, αλλά πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, όπως και σε όλα τα άλλα παιχνίδια που πάμε να παίξουμε. ”

“ Ο Jürgen Klopp θα έκανε ακριβώς το ίδιο, αν βρισκόταν σε μια παρόμοια θέση. Θα έχουμε ένα γήπεδο γεμάτο με 52.000 κόσμο και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα. ”

“ Έχω πολλούς φίλους στη Liverpool, όπως έχω και στην Manchester City. Διατητώ πολύ καλή σχέση και με τον Klopp και με τον Guardiola. Δεν θα ήθελα να μιλήσω όμως για κάποιον από τους δύο προπονητές, εκτός αν με ρωτήσετε εσείς (δημοσιογράφοι) για έναν από τους δύο. ”

Ο Rafa Benitez ευχαριστεί τον κόσμο του Anfield στο ματς του Δεκεμβρίου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com